Hoppa till sidans innehåll

"Dom krigar och visar hjärta för klubben och för varandra"

08 MAR 2019 12:04
Ingen videointervju denna vecka med Johan "Jos" Svensson. Pga tidsbrist och krock med jobb, gick det inte att klämma in en intervju. Vi ger er Fredagssnacket återigen i textad form. Ber om ursäkt för detta och hänvisar klagomål till Stephan Engström.
  • Skapad: 08 MAR 2019 12:04

Ännu en vecka har passerat. Två matcher i Södercupen har spelats, En ledare har blivit utvisad och två spelare blev sjuka. Har veckan varit stressig?
– Ett visst stresspåslag har funnits där helt klart. Natten innan finalen i Södercupen så hade jag väldiga problem med att somna eftersom jag låg och grubblade på olika scenarion. Vi hoppades givetvis på att Carl Stridsberg skulle bli frisk till matchen, men så blev icke fallet. På matchdagen får jag ett samtal av Stephan som säger att Wilhelm Ingves insjuknat och det var inte det beskedet vi ville ha. Det är alltid jobbigt att behöva tänka om så tätt inpå matchen.

– Nu i efterhand så är jag väldigt stolt över hur dom som spelar uppträder i matchen men framförallt i andra halvlek. Dom krigar och visar hjärta för klubben och för varandra. Nu släpper vi Södercupen för denna gången och laddar inför träningsmatchen mot Alingsås på lördag. Givetvis vill jag skicka ett grattis till Lindome, lycka till i år!

Theo i tränarstaben blir utvisad i matchen mot Mölnlycke i lördags. Vad har du att säga om det? Tog domaren rätt beslut?
– Haha, Theo säger någonting i samband med att dom gör 1-0 där Linus, vår målvakt, får en smäll när han är i luften. Den assisterande domaren snappar upp detta och kallar till sig domaren. Theo försöker gömma sig så gott det går bakom vår materialare Peter men dom lyckas till slut lokalisera den flygande holländaren. Jag tycker alltid att domaren tar fel beslut när det går emot oss och så även i detta fallet.

 I onsdagens  final mot Lindome så hade vi premiär för de nya matchställen från Craft. Vad tyckte du om dom? Tror du att spelarna gillade dom? 
– Stort tack till Craft och Klubbhuset som kunde leverera kläderna på matchdagen. Det verkade som att spelarna gillade dom. Det är ju ett fantastiskt material som dom är tillverkade av och dom känns väldigt lätta. Fukten transporteras också bort och bidrar till en fräsch känsla matchen igenom, riktigt positivt! Målvakterna var väl lite skeptiska till den rosa tröjan men jag tror aldrig jag sett Martin Laanemets så stabil.

Idag blev intervjun tyvärr inte i videoformat. Vad är anledningen? Kommer vi att få se fler rörliga klipp?
– Anledningen är enkel. Som de flesta andra så har både jag och Martin Laanemets ”vanliga” arbeten som kräver en del tid. Denna veckan fanns inte tiden till att stråla samman och skapa ännu ett episkt videoklipp. Vi lovar att det kommer komma tillbaka och då även med lite spännande gäster. Har ni önskemål om gäster så får ni gärna skriva i kommentarsfälten på våra sociala medier.

 

Veckans tre stjärnor skall koras även denna vecka. Vilka har du valt?
1 stjärna: Theo Van Uum – För sin utvisning mot Mölnlycke och den otroliga fade han gjort hos frisören.

2 stjärnor: Karim Affane – För sin frispark mot Mölnlycke. Extremt vacker frispark som inte ens Gianluca
Pagliuca hade tagit.

3 stjärnor: Lucas Nielsen – För sin kommentar till Stephan i omklädningsrummet innan matchen mot Lindome. Citat Stephan om hur nära han skulle ligga deras spelare. ”Om han går ut och pissar så ska du följa med ut och torka honom i röven”. Kommentar Lucas. ”Jag kan väl inte torka honom i röven om han pissar”. Helt rätt Lucas!!!

 

Fem snabba inför helgen

Du tippade äntligen rätt förra veckan i melodifestivalen och nu återstår bara finalen. 
Vem vinner den stora finalen på lördagkväll på Friends Arena? 
– Allt annat än Arvingarna är en skam!


Undertecknad ska Bowla på Star Bowling på lördag kväll. Du är en erfaren bowlare har det ryktats om. Vad är dina bästa tips? 
– Titta först på pilen i mitten av banan, sen lyfter du blicken mot mittenkäglan och sen har du en kort release 

Hur blöt var du när du kom hem efter matchen i onsdags?
– Jag krigade mig igenom andra halvlek genom att stå upp och fick sen åka hem utan strumpor. Jag var göörblöt! 

Är Andorra ett land?
– Jag tror det, men fråga Lucas Nielsen eller Kevin Johansson för säkerhets skull 

Rosa målvaktströja. Hiss eller diss? 
– Hiss!!! Lindomes spelare drogs till den.

Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd
Landvetter IS - Div 3 Nordvästra Götaland, herrar
Box 2
438 21 Landvetter
Telefon: 031918125
E-post: This is a mailto link

Senaste Matchen:

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info