Hoppa till sidans innehåll

"Stora spelare kliver fram när det gäller"

19 APR 2019 17:55
Trots långfredag och påskledigt för många så hindrar de inte oss från ännu ett avsnitt med "Jos tankar". Vi ger er ytterligare en dagsfärsk intervju med Johan Svensson och passar givetvis på att önska er alla en Glad Påsk!
  • Uppdaterad: 19 APR 2019 17:55

Så här i påsktider så tänker vi att vi vill ge alla våra följare en lektion i varför vi faktiskt firar påsk och vad den egentligen betyder och efter att undertecknad suttit två timmar tillsammans med "Jos" i bastun under skärtorsdagen kom vi fram till detta: 

Namnet påsk kommer ifrån pessa, och pessa betyder gå förbi. Engelsmännen firar sin passover, som också betyder gå förbi. Den man säger gå förbi till är den ängel, som gud gav order åt att sätta dit. Och ha éel en unge i vart enda burget hem som lever gott på andras hårda slit.

Han (Moses?) tog sikte emot Kanaan Han delade ett hav. Han hittade på kaninen som åt barnen gått i skav. Och på berget, där i öknen med sitt jättelika skägg under himlens alla stjärnor målade gud och han ett ägg...

Tjena Jos! Hur mår du och hur har veckan varit?
– Bara bra tack! Jag har tillfrisknat från sjukdom och vi har sex poäng i säcken inför omgång tre, känns fantastiskt!

Berätta om matchen mot Dalen/Krokslätts FF...
– Vi möter ett lag som följer sin matchplan till hundra procent. Dom spelar efter sina resurser och gör det svårt för oss. Vi viker aldrig ner oss trots att vi släpper in ett psykologiskt tungt 1-1 mål. Lagmoral, hjärta och att vi är lite bättre fotbollsspelare än dom gör att vi vinner denna matchen.

Nästa match är mot Jonsered. Dom förlorade igår med 8-0 mot Kongahälla och du var där och tittade. Vad har du att säga om vår nästa match och motståndare?

– Ja, det var en riktig påsksmäll som Jonsered åkte på igår. Dom får tre mål emot sig tidigt i matchen och det är förstås aldrig lätt. Sen har dom en lite bättre period på ca tio minuter. Efter det kommer 4-0 och då är det godnatt. Man ser att dom har några individuellt skickliga spelare men vi ska absolut vara starkare än dom. Det kommer krävas att vi lägger ner ett hårt arbete och aldrig slappnar av.

Veckans tre stjärnor från Jos
1 stjärna: Niko Valaris - Kanoninhopp mot Dalen och är i allra högsta grad en bidragande orsak till att det känns lugnt bakåt.
2 stjärnor: Robin Jonsson - En gigant mot Dalen. Han hade deras anfallare i sin ficka hela matchen och visar att gammal är äldst.
3 stjärnor: Fredrik Forsman - Två mål i den senaste matchen och ett av dom är en magisk frispark i slutminutrarna. Stora spelare kliver fram när det gäller.
En extra stjärna till Lagmaskinen! Vi jobbar för varandra och hela truppen har bidragit till dessa två vinster början av säsongen. Fortsätt pusha så kommer vi fortsätta att rada upp treor! 

Vi avslutar givetvis med fem snabba inför den fina långhelgen. 

Hur firar du påsken? 
– På okänd ort där jag kan släppa allt och bara slappna av.

Löskokt eller hårdkokta ägg? 
– Hatar kokt ägg! Äggröra eller stekt funkar.

Vinner Frölunda SM guld? 
– Inget kan stoppa dom. 4-0 i matcher.

Ditt intryck efter två spelade omgångar av div 3? 
– Kommer antagligen bli en konstig serie där alla slår alla. Vi i Landvetter kommer vara jämnare.

Vad heter påsken i Finland och vad betyder det? 
I– ngen jäkla aning. Tror i alla fall att dom kastar kniv på påskharen.

Vi är tillbaka nästa vecka - som vanligt. 

Glad påsk! 
Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd
Landvetter IS - Div 3 Nordvästra Götaland, herrar
Box 2
438 21 Landvetter
Telefon: 031918125
E-post: This is a mailto link

Senaste Matchen:

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info