Hoppa till sidans innehåll

Tredje raka nederlaget för LIS

03 JUN 2019 08:44
Efter den flygande starten på säsongen är det nu rejält med grus i maskineriet för LIS. Kållered besegrade LIS (3–2) efter ett sent avgörande. Glädjeämnet från matchen var dock tveklöst 15-årige Amir Jafarzade, som debuterade för de gröna.
  • Skapad: 03 JUN 2019 08:44

Nej, det vill sig inte riktigt just nu för de gröna. 


Trots stor revanschlusta efter förlusten mot Frölunda och en förhoppning om ett fortsatt bra spel, så kunde inte LIS ta sig samman och vinna mot Kållered.
Ledning tidigt i matchen och upphämtning till 2–2 sent i den andra halvleken med momentum. Ändå fick LIS gå ifrån plan tomhänta och Kållereds snabba vänsterforward avgjorde matchen med ett fint skott. 

Vi passar dock på att gratulera 15-årige Amir Jafarzade, som fick hoppa med min knappa 20 minuter kvar. Detta betydde A-lagsdebut för Amir och på IP utbröt ett stort jubel. 

Vi hoppas att få se Amir fler gånger framöver uppe hos A-laget, där han tagit för sig ordentligt - både på träning och match. 

På lördag väntar Hisingsbacka på bortaplan och det känns som en trepoängare är ytterst nödvändig ifall vi vill ha något med toppstriden att göra i år. 


Matchens tre stjärnor
+ Noah Säll Magnusson
++ Efe Yildirim
+++ Yasin Belouati Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd
Landvetter IS - Div 3 Nordvästra Götaland, herrar
Box 2
438 21 Landvetter
Telefon: 031918125
E-post: This is a mailto link

Senaste Matchen:

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info