Hoppa till sidans innehåll

Ibland blir det inte som man planerat...

10 MAR 2019 10:39
Landvetter förlorade träningsmatchen mot Alingsås med 3–2, där bortalaget avgjorde med matchens sista spark från 11-meterspunkten. Snöpligt såklart, men förutsättningarna inför och under denna match blev tyvärr alldeles för svåra för de gröna...
  • Skapad: 10 MAR 2019 10:39

Coach Engström summerar tillställning:
– Dagens match mot Alingsås kan bara sammanfattas på ett sätt.

Det blir inte alltid som man planerat.

– När säsongen planerades i november så visste vi att det skulle bli en intensiv matchperiod i slutet av februari och början av mars, med både träningsmatcher och Södercupen. Men vi har en bred trupp och alla skall matchas. Tyvärr har vi en hel del skador och en del spelare bortresta. När fyra man dessutom får kasta in handduken idag på grund av sjukdom så är vi väldigt tunna. Vi kommer till spel med 13 spelare. En skada på Ronge efter 10 minuter och Wille tvingas gå ut i halvtid så ekar det tomt på bänken. Första halvlek spelar vi med stort bollinnehav och skapar en del chanser. Vi gör också 1-0, där Rinvall skickar upp bollen i bortre krysset efter ett riktigt fint anfall.

– Sista kvarten så har vi en hel del bolltapp och Alingsås får ett par vassa omställningar som dock inte leder till något mål. Andra halvlek är inte mycket att skriva om. Vi får Alnäs skadad efter 15 minuter, och får spela med 10 man, när sedan Karim får kliva av så spelar vi sista kvarten med åtta utespelare på planen. Alingsås gör två mål.

– Vi lyckas kvittera efter en fin löpning av Moberg som kallt rullar in 2-2 mellan benen på målvakten. Det sista som händer i matchen är att Alingsås får en straff och kan avgöra matchen från 11 meter. Med facit i hand så kanske vi skulle ställt in matchen, men alla skall ha en stor eloge för sitt krigande i 90 minuter. Som sagt, det blir inte alltid som man tänkt sig.

– Idag delars bara ut tre stjärnor, och de går till hela laget som kämpar sig igenom 90 minuter.

 

Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd
Landvetter IS - Div 3 Nordvästra Götaland, herrar
Box 2
438 21 Landvetter
Telefon: 031918125
E-post: This is a mailto link

Senaste Matchen:

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info