Hoppa till sidans innehåll

Inga bekymmer när LIS tog tre nya poäng

17 AUG 2019 11:33
LIS tog tredje raka segern när man på fredagskvällen besegrade Gårda BK hemma på Landvetter IP. Detta efter en komfortabelt fin insats, där bortalaget inte hade mycket att komma med. Siffrorna borde varit större, men viktigaste var de tre poängen.
  • Uppdaterad: 17 AUG 2019 11:33

Efter debaclet på Överåsvallen i våras hade LIS-spelarna revansch att utkräva på Gårda BK. Det var ett hungrigt Landvetter som från start tog tag i taktpinne. En pinne man behöll hela matchen och ett till synes frustrerat Gårda BK pulveriserades på Landvetter IP. 4–1 skrevs resultatet till, där Gårda BK gör mål på sitt enda skott under hela matchen. LIS, hade över 20 skott under matchen, men fick nöja sig med fyra i mål. 

Forsman och Yasin fanns med i målprotokollet igen och visade att man nu, när allt ska dra ihop sig, har hittat formen. Det gäller samtliga i Landvetter, där även Ludwig, Rillo och Alnäs för att nämna några har steppat upp och visat klass.  

Coach Stephan Engström var tillbaka vid sidlinjen och fick köra solo med Theo, då Jos fick se matchen från läktaren. 

Stephan summerar matchen:
– Jag tycker vi följer vår matchplan i stort sätt prickfritt. Vi pratade om att ha tålamod i vårt spel, och att vara väldigt aggressiva i återerövringen. Gårda hade stora problem att få igång något spel och skapade inga omställningar som är deras styrka.

– En stark laginsats från minut 1 hela vägen mot slutsignalen. Ett bolltapp kostar ett mål bakåt, men då hade vi ju gjort tre innan dess, så det blev aldrig någon spänning. En skön revansch för förlusten på överåsvallen i våras.

Matchens tre stjärnor
+ Jos - Håller sig lugn hela matchen
++ Ludwig Torkelsson
+++ Fredrik Forsman - Ett klassmål och två assist.

++++ Marcus Rinvall
Vi tackar för dina insatser i den gröna tröjan för den här gången och önskar dig lycka till med studierna på GIH i Stockholm.

 

 

I och med segern befäster Landvetter andraplatsen. Man har fyra poäng ned till Angered som man nästa lördag möter på Hjällbovallen. En superintressant match att vänta med andra ord.

Vi ses där! 

 

 

Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd
Landvetter IS - Div 3 Mellersta Götaland, herr 2020
Box 2
438 21 Landvetter
Telefon: 031918125
E-post: This is a mailto link

Senaste Matchen:

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info