Hoppa till sidans innehåll

Motståndarkollen - IK Virgo

13 JUN 2019 09:43
IK Virgo har varit LIS motståndare i div III sedan 2016 och det har alltid blivit hårda och tuffa bataljer. Räkna med ännu en imorgon kväll uppe på Landvetter IP.
  • Skapad: 13 JUN 2019 09:43

IK Virgo

Bildad: 1909 

Färger: Svart/Rött

Hemmaplan: Mossens IP 

Tränare: Kenneth Nyström

Placering i fjol: 6a i Div III Nordvästra Götaland


IK Virgo. En av Göteborgs allra äldsta föreningar har vi nu stött på i tuffa bataljer sedan 2016. I år fyller man 110 år och detta ska firas i sommar med stor fest, samtidigt som man möter 100-åringen Gårda BK. 

Virgo har undertecknad själv representerat. Men då var det som nykomling i div 5 och ombyte borta vid Guldheden Södra bredvid musiker som stod och repade till något medelmåttigt Chalmers-Gig. Nu byter man om borta vid Mossens IP i deras egen nyrenoverade klubbstuga som enligt många Göteborgslag är en av de mest "lyxiga". Boulebana och badtunna finns utanför och det är oftast dessa två attraktioner som Johan Sundh i Virgo lockar spelare med. 

Man försökte sig på Fredrik Alnäs i vintras, men lyckades inte få dit honom. Istället kom Alnäs till oss och det tackar vi ju för. 

2019 års upplaga av IK Virgo är ännu en gång namnkunnigt med ex-Allsvenska Carl Oscar Korenado (fd Andersson), David Johansson och Joachim Hake mfl. 
Framåt är det återigen Patrik Falk som styr spakarna men har fått se sig förbisprungen som Virgos främste målskytt av en ung Antonio Boulous som verkar vara spelaren som ska göra det för Virgo i år. 

Säsongsinledningen har varit sådär för "Johannebergs Milan". En hel del kryss har lett till få poäng och i den senaste matchen mot Kongahälla kom årets andra seger. Det är alltså ett IK Virgo med uppgågående trend som gästar Landvetter IP och vi kan vänta oss en tuff och fysisk match, där gästerna kommer att göra allt för att sno med sig poäng. De älskar ju att möta oss och tidigare år har LIS tyvärr frontalkrockat in i Virgos försvarsvägg. Det gäller att undvika dettta imorgon, samtidigt som LIS fokuserar på sitt eget om man ska få med sig en vinst hemma på IP. 

 

Väl mött uppe på IP! 

Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd
Landvetter IS - Div 3 Mellersta Götaland, herr 2020
Box 2
438 21 Landvetter
Telefon: 031918125
E-post: This is a mailto link

Senaste Matchen:

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info