Hoppa till sidans innehåll

Senaste nytt kring A-laget

30 JUL 2019 09:07
A-laget är igång igen och kör efter sommaruppehållet och på fredag väntar en träningsmatch mot Eriksbergs IF, innan man går in i seriespel igen veckan därpå.
  • Uppdaterad: 30 JUL 2019 09:07

Välbehövlig vila har det varit för Landvetter IS A-lag som nu har fått vila upp sig och är redo för nya tag i division III nordvästra götaland. I en jämn tabell har LIS skaffat sig en bra förutsättning för att vara med i racet hela hösten. 

På tisdag (6 augusti) rivstartar serien igen med hemmamatch mot Jonsereds IF. Därefter rullar det på redan samma vecka med bortamatch mot Hestrafors IF. 

 

Senaste nytt i A-truppen
För er som inte tog del av Jos Tankar Sommarspecial i helgen, så kommer en upprepning om spelarförluster och nyförvärv hos LIS. 

- Daryosh Hematian Brojeni lämnar Landvetter IS. Någon ny klubb är inte känt.
- Marcus Rinvall lämnar Landvetter IS för studier i Stockholm. 
Landvetterfostrade Rinvall lämnar ett stort tomrum bakom sig, då han inte bara är spelare i A-truppen, utan även tränare för P04, samt "kanslist". 

Vi önskar både Darre och Rinvall lycka till framöver. 
(Marcus Rinvall lämnar inte förrän 24e augusti och är med och kör fram tills dess)

- Mikael Trajanovski gjorde vi klart med redan i vintras och "Traja" var med på försäsongen fram till mitten på februari. Då stack han till Tyskland för utlandsstudier. Nu är han tillbaka igen och kör på allvar med oss. 
En bra förstärkning som ersätter Marcus Rinvall på mittfältet. 

- Albin Gustavsson, född 2000, spelade A-lagsfotboll med LIS redan 2016, men valde då att gå fotbollsgymansiet nere i Värnamo/Osby. Nu är han hemma igen och sugen på spel i Landvettertröjan igen. Albin tjuvstartade redan i somras, när han spelade med LIS i Gothia Cup. 


I övrigt är truppen intakt och nästintill skadefri. Robin Jonsson, som inte har spelat sedan i maj, kör för fullt igen och blir såklart en nyttig förstärkning.

Yasin, Rillo och Calle som samtliga har blivit pappor(Calle fortfarande i väntans tider vid skrivande stund) har haft en spännande sommar hittills och missat ett par träningar/matcher av förklariga skäl, men samtliga är med och kör hösten ut så mycket som det går.

Vi ses på Landvetter IP den 6e augusti. Då kör vi igen! 
Det här ska bli kul! 

Forza Football
P.S. 

Ni vet väl om att ni kan följa Landvetter IS i Forza Football Livescore App. Där får ni uppdateringar direkt från matcherna i er mobil så fort något händer.  Ladda ner appen, följ Landvetter IS och häng med! 

Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd
Landvetter IS - Div 3 Nordvästra Götaland, herrar
Box 2
438 21 Landvetter
Telefon: 031918125
E-post: This is a mailto link

Senaste Matchen:

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info