Hoppa till sidans innehåll

"Han är ett fysiskt monster"

18 JAN 2019 11:23
Veckans bästa dag är här och vi kan återigen presentera "Fredagssnack med Jos". Denna fredag bjuder Jos på helgens bästa, tankar kring lagets kylskåp, Johannes Nordström och så avslöjas lite kring lagets Silly Season...
  • Skapad: 18 JAN 2019 11:23

Efter succédebuten av "Fredagssnack med Jos" förra veckan, så haglade önskemålen in. "Vi vill ha Jos varje fredag" hördes på stan. Ja, varför inte tänkte vi. Därför är det givet att återigen presentera A-truppens assisterande tränare och hans summering av den gångna veckan. 


Ännu en träningsvecka ska summeras och vädermässigt har det bjudits på isregn från horisontella vinklar blandat med rå vinterkyla. På toppen av isberget har vi höjt intensiteten rejält. Hur summerar du träningsveckan? 

- Det stämmer bra det. Efter en lätt uppstartsvecka så gick vi i måndags in i den första av fyra, fysiskt, riktigt tuffa veckor. Jag får börja med att ge gubbarna en applåd för det hårda arbete dom lagt ner i veckan, och detta utan något gnäll. 

- Man märker på vissa spelare att dom varit lediga en längre tid och behöver höja sin fysiska status och att första veckan tagit hårt på dom. Men det är bara att jobba på hårt i tre veckor till så kommer vi vara i bra form inför träningsmatcherna och södercupens gruppspel.

 
Det är fortfarande januari och långt till seriestart. Många lag spetsar sina trupper nu och Silly Season är egentligen fortfarande i full gång. Till de som följer LIS, ska man sitta på nålar under helgen, eller sitter vi lugnt i båten? 

 - Vad gäller truppen så har vi fått ytterligare förstärkning och dessa spelare kommer presenteras inom snar framtid. Vi känner nu att truppen är näst intill klar, vi förhandlar fortfarande med ett fåtal spelare och vi får se vart det landar. I vilket fall som helst så tar vi helg med ett leende på läpparna och en extremt positiv känsla.

 Fyspassen med Johannes Nordström på GLTK har varit succé hittills. Johannes, vår välbyggda innermittfältare från Åland har ett stort ansvar både på och utanför planen i år. Hur skulle du beskriva honom? 

 - Johannes är ett fysiskt monster och en mycket karismatisk kille. Han kom till Landvetter inför förra säsongen och gjorde en strålande försäsong. Tyvärr, för hans och lagets del, så var han småskadad en del förra året och fick aldrig någon riktig rytm i sitt spel. 

- Han har sett väldigt pigg ut i starten på 2019 och vi hoppas innerligt att han håller i detta hela säsongen och att han får vara skadefri. Vi kommer behöva honom i det fysiska spelet då han är en jobbig jävel att möta. Sen behöver vi hans segervrål efter matcherna, det är brutalt och testosteronfyllt!

 Du berättade förra fredagen att du skulle spela landskamp i padel, hur gick det?

 - Haha, det gick la sådär. Mixlaget Marocko/Grekland, Yasin och Niko tog hem segern efter en hård batalj. Jag och Putte vet att vi vinner nio av tio matcher mot dom men i fredags var det den där jobbiga gången då inget stämmer. Vi knyter näven i fickan och kommer igen starkare och mer mentalt förberedda nästa gång.

 5 snabba inför helgen 

Vilka tar sig till Superbowl-finalen? Kansas City Chiefs & New Orleans. 
Hur slutar matchen mellan Wolves - Leicester City? 2-1 till Wolves 
Vill du hälsa något till mamma? I love you
Vad är det bästa med Engström? …………..Förstod inte frågan? 
Hur går det för Hanna Öberg i  Skidskyttets masstart i Rupholding? Tror hon blir femma


Trevlig helg / Jos. 

Skribent: Landvetter IS
Epost: Adressen Gömd

 

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info