Hoppa till sidans innehåll

Ett mittback med lugnet på sin sida

06 FEB 2019 14:13
Det är hög tid att presentera våra framgånsrika ungdomar, som inför 2019 kommer att få chansen att tävla om en startplats i A-laget. Vi lär känna de yngre förmågorna lite mer med en kort intervju. Näst på tur; Victor Ronge
  • Skapad: 06 FEB 2019 14:13

Victor Ronge gästtränade hos A-laget en hel del redan förra säsongen och vad många inte minns är att han gjorde division 3-debut redan 2016. Då fick han hoppa in i den sista matchen borta mot Ahlafors. 

Victor har Rävlanda som moderklubb men har tillbringat såpass många år i Landvetter att han kallar sig själv en LIS-produkt. Ta oss igenom din fotbollskarriär hittills och vad plockar du fram som dina favoritminnen från den?
- Jag började min fotbollskarriär i tidig ålder i Rävlanda men större delen av karriären har jag spelat i Landvetter och fina minnen har jag fått med mig. Mitt favoritminne måste jag säga var när vi vann vår serie med U19 och gick upp till division 1.


Berätta om dig själv som fotbollsspelare
- Jag skulle säga att jag är en fotbollsspelare som passar in på flera olika positioner men jag föredrar att vara nere i backlinjen. Och om jag skulle beskriva mig som spelare är jag en offensiv ytterback som gillar att gå mycket i djupet och följa med i anfallen eller mittback med lugnet på min sida.


Vad har Landvetter IS betytt för dig genom åren? 
- Landvetter IS har betytt extremt mycket för mig allt från fotbollsmässigt till den sociala delen. När jag väl bytte till Landvetter så bytte jag även skola i högstadiet här i Landvetter och därmed hade jag det extremt enkelt att skaffa vänner som gjorde att tillvaron blev betydligt mycket enklare. 

Vad blir ditt mål för säsongen 2019?
- Mitt mål för säsongen att bidra med så mycket som möjligt till laget för att det ska gå så bra som möjligt.

 

Vad gör du när du inte spelar fotboll? - Jag jobbar som lastare på SAS. 
Favoritlag?  - Manchester City
Bästa resmålet? - Dominikanska republiken
Ditt bästa fotbollsminne? - Vinsten i div 2 med U19
Vad tittar du på? - Peaky Blinders på Netflix


Tack för svaren, Victor och stort lycka till 2019! 

Skribent: Landvetter IS
Epost: Adressen Gömd

 

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info