Referat: Gerdskens BK - Landvetter IS
2 mål räckte tyvärr inte
2024-04-15 13:44, P19 Regional
Sanmir Omerovic och Eldar Razanica

– Vi har kontroll på matchen och är ett mycket bättre lag i 55-60 minuter, borde avgjort matchen vid ett par tillfällen. Men sen så vaknar motståndaren till liv lite samtidigt som vi går ner oss i kvalitet, attityd och intensitet och bjuder in dem i matchen. Dem är ett helt annat lag sista 30 tyvärr även vi då i negativ bemärkelse! Sådan är tyvärr fotbollen, matchen spelas i 90 minuter, kommenterade Landvetters ledare Eldar Razanica efter matchen till Härryda Posten.

Landvetters mål gjordes av Vicky Laurent Petry Vicky Joseph och Pontus Wärner.

Senior
Referat: Landvetter IS - Husqvarna FF
Vilken bragd av Landvetter IS!
2024-04-15 12:54, Senior

30 sekunder in i matchen så får Landvetter IS en spelare utvisad och spelar med 10 man hela matchen. Strax därefter tar även Husqvarna FF ledningen med 0-1 och efter närmare en kvarts spel så kvitterar Landvetters nr 10 Ahmed Hussain.

Trots spel med en man mindre har Landvetter mycket bollinnehav och spelar sig gång på gång till farliga chanser framför Husqvarna FFs mål. Två riktigt farliga hörnor i första halvlek där i alla fall Landvetterpubliken var eniga om att bollen var inne på den ena av dessa.

Senior
Svenska Cupen, Landvetter IS möter Falkenbergs FF
2024-04-10 11:03, Senior

Tisdag 4 juni kl 19:00 välkomnar vi Falkenbergs FF till Landvetter IP för första spelomgången i Svenska Cupen 2024/2025.

Falkenbergs FF är en mycket meriterad förening, med flera säsonger i både Allsvenskan och Superettan. När laget för första gången i historien tog sig upp i Allsvenskan var det efter succésäsongen 2013, då Victor Sköld spelade i Falkenbergs FF.

Såhär står det om säsongen på Wikipedia:

"Men hemma mot Ängelholms FF i sista omgången säkrades avancemanget efter en seger med 4-2 inför drygt 5000 personer på Falkenbergs IP som firade vilt efter slutsignalen. Folk stormade planen och champagnen sprutade. Falkenberg gick upp i Allsvenskan med imponerande siffror i ryggen – vinnare av serien, flest mål gjorda och med Superettans skyttekung Victor Sköld i laget."

2024-03-26 18:53

Likt förra året kommer vi även denna sommaren satsa på hög vuxennärvaro.

Nytt för i år är att Fotbollskolan kommer utökas med ytterligare innehåll. Vi kommer bland annat erbjuda kostföreläsning för de äldsta barnen och fyspass i Önnerödsskolan för alla. Variationen på vad man ska få uppleva och ta med sig hem från Fotbollsskolan kommer vara större i år än tidigare år.

Vi jobbar på ytterligare innehåll och kanske någon överraskning som även kan attrahera de minsta ålskullarna. Det kan vara att någon maskot kommer på besök en av dagarna, eller att vi får andra spännande besökare under någon av fotbollsskoleveckorna.

Ansvarig för årets fotbollsskola kommer vara Pontus Holmberg som till vardags pluggar Sports coach programmet på Göteborgs Universitet. Till sin hjälp kommer han ha noga utvalda tjej- och killjuniorer.

Låt oss tillsammans skapa goda sommarfotbollsminnen!

Anmäl dig i dag här!

Senior
2024 års seniorlag
2024-03-24 17:42, Senior

Seriepremiären närmar sig och årets lag är spikad.

Skärtorsdag så spelas årets första match mot Västra Frölunda IF på Landvetter IP kl 19. Vi hoppas på mycket publik denna torsdagskväll innan påsk.

Caféet kommer ha säsongsöppning och grillen kommer tändas.

Alla medlemmar kommer in gratis på alla våra matcher (2023 års medlemsskap är giltigt till och med 31 mars 2024).

Välkomna!

Pojkar 2018
Vårens härligaste äventyr, fotboll för killar födda 2018
2024-03-14 16:06, Pojkar 2018

Söndag 28 april kl 10:30-11:30 välkomnar vi alla killar i Landvetter som är födda 2018 till att prova på fotboll.

Det kommer vara mycket lek med boll dessa första fotbollsträningar i livet. Träningarna leds av föreningens juniorspelare som har erfarenhet som ledare på sommarens fotbollsskola och många var med även förra året när kullen födda 2017 startade upp.

Anmälan

Anmälning av barnet till föreningen gör ni här:

Anmälan av spelare till Landvetter IS.

Under prova-på perioden fram till sommarlovet är det inga krav om att meddela närvaro innan träning, det är bara att komma och vara med.