Hoppa till sidans innehåll

Företagsracet


Vid sidan om vanliga ankracet. Kan ni som företagare delta i vårat företags ankrace. En möjlighet att få sponsra och stötta Landvetter IS. Där vi släpper i andra ankor innan de vanliga ankorna. Och alla företag tävlar om att komma först. Erat företagsnamn kommer exponeras till flera tusen personer i Landvetter med omnejd!

De 5 första företagens Ankor som kommer i mål att få medverka i vårt företagsnätverk med ett reducerat pris under året 2020. De fem första företagen får även fri entre och gratis kaffe vid A-lagets hemmamatcher under 2020.
Det nystartade Företagsnätverket kommer att annordna aktiviteter med föreläsningar under året med möjlighet att synas och skapa affärskontakter med alla företag som sponsrar Landvetter IS.

Självklart får de fem första ankorna även ett symboliskt pris att visa upp på sitt företag. Alla företag som köper ankor kommer även att få ett diplom.
Varje företagsanka kostar endast 1500 kronor.

Är ni intresserade av att stötta Landvetter IS och ungdomarna i Landvetter. Så kontakta This is a mailto link så får ni all information.

 

Uppdaterad: 21 AUG 2019 10:32 Skribent: Fredrik Majqvist
Epost: Adressen Gömd

 

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

 

 


 


 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info