Hoppa till sidans innehåll

Årets sista match är spelad

11 DEC 2019 09:30
LIS kryssade mot Häckens ungdomar i årets sista match. En hel del yngre förmågor och provspelare fick visa upp sig där LIS hämtade upp ett 2–0-underläge under den andra halvleken. Matchen slutade 2–2 och vi kan nu göra bokslut för fotbollsåret 2019.
  • Skapad: 11 DEC 2019 09:30

Undertecknad fångar upp Johan "Jos" Svensson efter matchen som ger följande analys av träningsmatchen på Bravida Arena. 

– I denna matchen kom vi till start med en del provspelare samt en ny formation och ett lite annat tänk gällande spelet. Jag tycker i det stora hela att spelarna gör en riktigt bra prestation.

– I första halvlek spelar vi stundtals bra anfallsmässigt. Vårt försvarsspel handlar i mångt och mycket om att hitta rätt på mitten. Vi blir lite låga på vissa positioner på mitten men börjar få kläm på det ju längre halvleken lider. Sen släpper vi till två väldigt billiga mål som man delvis kan skylla på att samspelet, helt förståeligt, inte riktigt sitter.
– Första tjugofem i andra halvlek är riktigt starka från vår sida. Vi trycker ner Häcken gång på gång och man börjar se lite resultat av det spel vi vill spela. Vi får också utdelning under denna perioden och får ett viktigt reduceringsmål.
– Sista femton minutrarna är vi riktigt trötta och får fokusera på att hålla det tight. Till slut får vi utdelning då Häcken slarvar lite och Efe Yildrim sätter press på egen hand. Han får till slut fram bollen till Forsman som petar in 2-2. 
– Vi fick en del svar på frågor gällande provspelare och vi såg att spelidén biter bra. Vi går ifrån matchen med en stor tro på framtiden och en härlig känsla!
Vi tackar Jos för kommentarerna och passar därmed på att - en gång för alla - tacka för fotbollsåret 2019. 

Nu tar vi lite julledigt innan vi är tillbaka på planen januari 2020!


God Jul & Gott Nytt år önskar hela A-truppen med ledarstab! 


Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd
Landvetter IS - Div 3 Mellersta Götaland, herr 2020
Box 2
438 21 Landvetter
Telefon: 031918125
E-post: This is a mailto link

Senaste matchen:

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info