Hoppa till sidans innehåll

Ingves matchvinnare igen

20 JUN 2019 11:11
På en torr och hård gräsmatta nere i Lerkil besegrade LIS hemmalaget med 1–0. Det var ingen propagandafotboll som utspelades, men ack så viktig seger för Landvetter, som fortsätter haka på i toppen.
  • Uppdaterad: 20 JUN 2019 11:11

Varmt var det ute. Torrt var gräset och bollarna var som lim på spelarnas fötter när det skulle drivas. Det var inga bra förutsättning för en välspelad fotbollsmatch nere på Ledets IP. LIS gjorde det man skulle, men inte mer. 

Wilhelm Ingves, som tack vare sin eminenta mål-gif med hunden Mexes, fick Landvetter IS Sociala medier att sprängas förra veckan, fortsatte på samma fina spår även igår. 

1–0 satte han ditt med pannan efter en fin hörna från Fredrik Forsman. 

Landvetter kunde och borde ha gjort ett par fel baljor och därmed ta bort all nerv från matchens slutskede. Men Lerkil var allt för uddlösa framåt och skapade egentligen ingen riktig målchans över hela matchen. De hotade en gång i första halvlek, där Linus fick sprattla till, men utöver detta hade LIS-försvararna bra koll på sina motståndare.

 

Coach Engström summerar vinsten i Lerkil:

– Vi hade svårt att komma upp i någon högre spelkvalité idag. Högt gräs dessutom, som gjorde det svårt att få upp något bolltempo. Vi skapar de farligaste målchanserna på våra fasta situationer. Det här är en match där man åker från arenan och är nöjd att kunnat packa med sig tre poäng i bagaget.Matchens tre stjärnor
+++ Fermandinho (Fermin) - Representerar vår ungdomsverksamhet där han nu klivit in två matcher i rad och spelat helt respektlöst och tagit för sig på ett imponerande sätt. (Grabben är 14 år)
++ Efe Yildirim
+ Rickard Hansson

 

En match återstår innan sommeruppehållet och det är Dalen KFF som kommer på besök till Landvetter IP.

Nästa onsdag 26 juni. 

Vi ses då! 

 

Vi passar på att önska er alla en glad midsommar!

Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd
Landvetter IS - Div 3 Mellersta Götaland, herr 2020
Box 2
438 21 Landvetter
Telefon: 031918125
E-post: This is a mailto link

Senaste matchen:

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info