Hoppa till sidans innehåll

En spännande höst väntar

28 JUL 2020 11:18
A-laget är igång med träningen igen och idag väntar en träningsmatch borta mot Ytterby IS. Ytterligare en match ska avverkas på lördag, innan serien kickar igång igen den 7e augusti.
  • Uppdaterad: 28 JUL 2020 11:18

En dryg vecka har gått sedan LIS kickade igång höstsäsongen och utöver träningspass har även en heldagsutflykt till Björkö bockats av. Trevligheter med go sammanhållning och härligt tjöt, så är det med positiv anda LIS nu tar sig an den tuffa hösten. 

Vi är som bekant inte på den platsen i tabellen vi vill vara just nu efter det två inledande omgångar. Nu väntar nio tuffa seriematcher innan vi skriver bokslut för säsongen 2020, som hur det än slutar, kommer summeras som oerhört märklig. 


Truppen har under våren och sommaren förändats och när vi nu kliver in i hösten, gör vi det dessvärre utan vår fantastiskt duktiga mittback, Lucas Nilsen, som dessvärre ådrog sin tredje korsbandskada innan sommaruppehållet. Det är oerhört sorgliga och tråkiga nyheter och vi lider alla med Lucas, men vi vet samtidigt att han är stark mentalt och kommer att vara tillbaka på planen snart igen. 

Som bekant lämnade Richard Hansson, Elias Dahl, Wilhelm Ingves och Mikael Trajanovski oss under våren, vilket givetvis även det är stora tapp. 

På plussidan kan vi addera Amir Jafarsadeh till A-laget som nu permanent tagit steget från P04 till A-laget och har gjort detta på ett fantastiskt sätt. Dessutom, som vi nämnde lite lätt innan uppehållet, så är Joakim Olofsson tillbaka på allvar och är med på 100 % igen. Riktigt kul att se och såklart en grym förstärkning! 


Vi kan även lägga till Ludwig Torkelsson, som efter en lång futsalsäsong med IFK Göteborg, äntligen kör fullt och finns till tränarnas förfogande i höst. 


Idag, tisdag åker vi ut till Yttern och träningsspelar mot Ytterby IS (Div 4). Jos och Marek har så gott som full trupp till sitt förfogande (Johannes och Forsman är fortfarande på resande fot) och har plockat ut följande spelare till dagens match. Linus Fröjd
Ludvig Adlers
Robin Jonsson
Efe Yildirim
Sadik Belouati
Milton Säll-Magnusson
Patrik Wallin
Ludwig Torkelsson
Omar Conteh
Joakim Olofsson
Amir Jafarsadeh
Ahmed Hussain
Albin Gustavsson
Noah Säll-MagnussonMatchstart 19.00 
Ytterns IP 
Liverapportering i Forza Football Livescore App 


Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd
Landvetter IS - Div 3 Mellersta Götaland, herr 2020
Box 2
438 21 Landvetter
Telefon: 031918125
E-post: This is a mailto link

Senaste matchen:

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info