Hoppa till sidans innehåll

Seriekollegan blev för tunga i det stora manfallet

01 FEB 2020 16:41
Angered BK vann årets första träningsmatch med klara 4–0. Efter 0–0 i paus orkade LIS inte stå emot längre och de gröna fick hela tiden jobba för att freda sitt egna mål. Angered visade sig vara numren större denna gång.
  • Uppdaterad: 01 FEB 2020 16:41

Det stora manfallet behöver vi inte upprepa igen. Det var så många otillgängliga spelare att vi borde ha slagit någon form av rekord. När dessutom Karim fick kasta in handduken kvällen innan förbättrade det inte förutsättningarna. 

Motståndet, som varit igång sedan typ vår kvalförlust i Åmål, kom med full styrka och kunde göra sju förberedda byten och spela utifrån goda förutsättningar och villkor. Det skulle vara konstigt om det inte visade att sig Angered ligger längre fram i träningen en dag som denna. 

Debut i A-lagströjan för Patrik Wallin. "På riktigt"-debut för Elias Dahl och Alexander Bengtsson. Dessutom fick junioren Viktor Wahlqvist starta längst fram. Även inhopp av Fermin och Amir (födda 04).

Första halvlek är helt okej. Vi ligger bra i försvarsspel och Angered kommer inte till några solklara lägen. Skott utifrån som är under kontroll (även stolpskottet hehe). 

Bollandet på egen planhalva ser trevligt ut, men längre fram i banan har vi det lite jobbigt idag. 
Försvarsspelet som sagt helt okej. Dock försvagades det stort när Lucas Nilsen tvingades utgå efter en brysk och ful tackling av Angeredspelare. 

När Wille och Traja sedan spelar resten av matchen som mittbackspar och dessutom med känningar blir det för jobbigt för backlinjen.
Angered gör rättvist fyra mål i den andra och med bud på mer. LIS vill helst att matchen ska ta slut så fort som möjligt. 

Nästa lördag väntar Lerum hemma och vi hoppas att vi har bättre styrka till truppen då och att fler har tillfrisknat. 

Passar även på att gratulera Johannes Nordström med fästmö Anna, som blev föräldrar igår till August. Välkommen till LIS-familjen! 


Marek och Jos tre stjärnor
+++ Alexander Bengtson 
++ Patrik Wallin 
+ Martin Laanemets

 

Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd
Landvetter IS - Div 3 Mellersta Götaland, herr 2020
Box 2
438 21 Landvetter
Telefon: 031918125
E-post: This is a mailto link

Senaste matchen:

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info