Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till Landvetter, Hans Prytz

19 NOV 2020 15:10
Landvetter IS kan stolt presentera Hans Prytz som ny huvudtränare för Landvetter IS A-lag.
  • Uppdaterad: 19 NOV 2020 15:10

Det är en stor dag i Landvetter IS fotbollshistoria när vi stolt kan meddela att tidigare SM Guld-vinnaren, Hans Prytz blir Landvetters nästa huvudtränare. 

Hans, som kommer senast från en sejour i Karlstad och division 1, väljer att flytta hem igen och ta sig an nästa utmaning - som nu blir Landvetter IS och division 3.

– Det känns jättekul. Jag var både glad och smickrad när Morgan ringde förra veckan och efter att ha besökt Landvetter och anläggningen fanns det inget tveka på. Jag ser fram emot detta hur mycket som helst, säger Hans. 

Hans Prytz, som vunnit SM Guld med ÖIS 1985 startade sin tränarkarriär 1997 och sedan dess bland annat tränat Örgryte IS, Jitex, Stenungsunds IF och IK Oddevold. 


Sportchef, Morgan Johansson är oerhört nöjd med rekrtyeringen som i och med detta även tar ännu ett steg närmare A-truppen och kommer att jobba väldigt nära Hans Prytz och övriga i ledarstaben.

– För mig är det otroligt roligt att vi tar in Hans. För att jag skulle ta ett större kliv i den här föreningen behövde vi en stabilitet och att det blev Hans, som är god vän till mig är perfekt. Många kommer att se upp till honom med tanke på hans erfarenhet, säger Morgan och fortsätter: 

- För klubben betyder det mycket. Vi är idag en förening med ordning och reda som vill ta nästa steg och då är det rätt att Hans Prytz ska vara den som är med oss och tar det steget med tanke på faserna Hans har gått igenom genom åren. 

 

Ledarstaben tillsammans med Hans Prytz och Morgan Johansson kommer att tillkännages väldigt snart, men vi kan redan nu bekräfta att Theo Van Uum, Peter Strid och Martin "Målis" Säfverström fortsätter i föreningen. 

Varmt välkommen till Landvetter IS, Hans Prytz! 


 

Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd
Landvetter IS - Div 3 Mellersta Götaland, herr 2020
Box 2
438 21 Landvetter
Telefon: 031918125
E-post: This is a mailto link

Senaste matchen:

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info