Hoppa till sidans innehåll

Kållered besegrade LIS

02 MAR 2020 09:28
För första gången på fyra år missar LIS finalen mot Lindome GIF. Kållered SK drog det längsta strået och vann en tät kamp på ett regnigt Lindevi IP under lördagseftermiddagen. (2–1)
  • Uppdaterad: 02 MAR 2020 09:28

LIS får jobba vidare på försäsongen och nu i mars väntar riktigt tuffa test när enbart Division 2-lag ska betas av kommande träningsmatcher. 

Först på tur, hemma på IP på lördag när IK Oddevold kommer på besök. 

 

Kållered besegrade som sagt LIS i lördags och man gjorde det med ett starkt försvarsspel där LIS inte riktigt kom igenom som man önskade. 
Landvetter vaknade egentligen till och spelade sin bästa fotboll när man låg under sista 20 minuterna, och fick dessutom en gyllene chans att ta det hela till förlängning. Men Filemon (fortfarande Gbg-fotbolls bästa namn) nöp Efes straff.

Vi har blivit lite bortskämda de senaste åren med finalplats i Södercupen och den stora utmaningen i att få möta Lindome GIF, som spelar den finaste fotbollen av samtliga lag i den här staden. 

Det får vi skippa denna gång och ger istället Kållered chansen att få bemästra sig mot dessa. 

Tränarkommentar från Oscar Marek: 

–  Tyvärr kommer vi inte upp i någon bra nivå idag. Trots en bra start så är inte riktigt energin där idag. Vi lyckas ändå styra andra halvlek och skapar tillräckligt för att göra ett kvitteringsmål. Det ville sig inte riktigt idag och vi önskar Kållered lycka till i finalen på onsdag, säger Oscar. 
Vi slipar vidare och tar nya tag med en ny träningsvecka och så kommer en ny bekantskap till IP på lördag i den tidigare allsvenska föreningen, IK Oddevold. 

Ses då! 


Matchens tre stjärnor mot Kållered 

+++ Omar Conteh
++ Rickard Hansson
+ Alexander Bengtson 


Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd
Landvetter IS - Div 3 Mellersta Götaland, herr 2021
Box 2
438 21 Landvetter
Telefon: 031918125
E-post: This is a mailto link

Senaste matchen:

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info