Hoppa till sidans innehåll

Motståndarkollen - Hestrafors IF

02 MAJ 2019 11:55
Vi tar tempen på vår kommande motståndare, Hestrafors IF.
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2019 11:55

Hestrafors IF

Bildad: 1937

Färger: Grönt/Vitt/Rött

Hemmaplan: Bollevi, Bollebygd

Tränare: Niklas Andersson 

 Hestrafors IF är trots tillhörande av Västra Götalands fotbollsförbund, en välbekant moståndare för Landvetter IS genom de senaste åren. Från förra säsongen tillhör vi samma serie, men innan dess har en träningsmatch mot Hestrafors IF under försäsongen mot ofta varit inbokad. 

Förra året stötte vi på varandra som sagt i seriesammanhang för första gången. LIS gick segrande ur bägge mötena. 2–0 både hemma och borta. Trots det, placerade sig Hestrafors före Landvetter i tabellen. En fin tredjeplats blev det. I år vill Hestrafors vara med i toppen igen och känslan är att de har ett slagkraftigt lag för att upprepa fjolårets fina placering. 

Årets serie har startat med en klassisk 1-1-1. 

"Jos" om våra motståndare: 

– Hestrafors inledde säsongen med att spela oavgjort hemma mot Virgo i en match som gissningsvis präglades av fysiskt spel då inget av dessa lag är kända för något skönspel. Efter detta åkte dom ner och piskade upp tabelljumbon Lerkil med 2-0 och den 27 april åkte dom på stryk mot ett energifyllt Kongahälla. På fredag kommer vi att möta ett välorganiserat och hårt arbetande lag som inte lägger några fingrar emellan i närkampsspelet.

– Deras giftigaste hot har dom i jätten Conny Carlsson som har stått för två mål hittills denna säsongen. Detta är en otroligt stor forward som är stark i spelet inne i boxen och här kommer våra mittbackar absolut få något att bita i. I övrigt ett lag som spelar efter sina resurser och gör det ganska enkelt. Nyckeln för oss kommer vara att hålla upp bolltempot och få drag i deras lagdelar samt fortsätta hitta fina kombinationer i sista tredjedelen.

– Efter tre raka vinster så har vi byggt upp ett starkt självförtroende och vi ska ödmjukt fortsätta arbeta hårt och inte ge motståndarna någonting gratis. Vi går för fjärde raka och gruppen är ruggigt taggad inför fredagen!

Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd
Landvetter IS - Div 3 Mellersta Götaland, herr 2020
Box 2
438 21 Landvetter
Telefon: 031918125
E-post: This is a mailto link

Senaste matchen:

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info