Hoppa till sidans innehåll

Två trotjänare tackar för sig

08 JAN 2021 16:31
Vi tackar av ytterligare två spelare som satt prägel på Landvetter IS de senaste fem åren. Målvakten Linus Fröjd och försvararen, Niko Valaris.
  • Skapad: 08 JAN 2021 16:31

Niko Valaris som kom till Landvetter 2014 och Linus Fröjd som anslöt 2015 lämnar nu Landvetter efter många fina år tillsammans. 

Vi önskar dom såklart all lycka framöver och välkomnar de tillbaka på läktaren 2021. 

Niko Valaris summerar sina sex långa år i Landvetter så här. 

– "Väldigt mycket skador för egen del tyvärr men ändå spelat en hel del när kroppen tillåtet det. Nästan alltid varit på planen när det betytt något .

Svårt att peka ut ett favoritminne men om jag måste välja så väljer jag mitt hörn i omklädningsrummet med allt och alla som suttit nära det. Sen vill jag ju säga blåvittmatchen med men var ju tyvärr skadad så ingen speltid men ändå en sjukt rolig grej med allt vad det innebar", säger Niko Valaris. 


 

Målvakten Linus Fröjd som anslöt 2015 och var med o tog oss upp till division tre har varit en viktig pjäs under dessa år och han summerar sin tid i Landvetter så här: 

– "Jag skulle sammanfatta åren som de roligaste fotbollsåren som jag har upplevt. Som Mogge brukar säga så är det en resa vi har gjort och det har det sannerligen varit! Inte bara sportsligt, utan främst utanför planen där jag har lärt känna många nya vänner och bekanta. Fantastiskt roliga år"

– Som favoritminne är det svårt att välja ett enskilt, men om jag tvingas välja ett så är det nog när vi kvalade upp i trean. Det var sjukt roligt! Även alla träningsläger är riktiga höjdpunkter som vi tyvärr inte fick uppleva något ifjol", säger Linus Fröjd. 


Vi tackar Linus och Niko för deras tid i Landvetter IS. Ni har varit guldvärda. På återseende! 


Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd
Landvetter IS - Div 3 Mellersta Götaland, herr 2021
Box 2
438 21 Landvetter
Telefon: 031918125
E-post: This is a mailto link

Senaste matchen:

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info