Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering April

24 APR 2020 12:03
Med rådande situation så kommer här en uppdatering
  • Skapad: 24 APR 2020 12:03

Landvetter IS följer folkhälsomyndighetens och fotbollsförbundets riktlinjer. Då dessa ändras dagligen så går vi ut med information så sent vi kan för att slippa förvirring. Vi är väldigt tacksamma att barnen kan fortsätta spela fotboll och aktiver sig. Vi hoppas läget håller i sig framåt!

Följande ligger i planen:

Serier: Alla serier för vuxna är skjutna på. Serier för barn upp till födda 2004 kommer starta 1 maj. Så nästa helg kommer alla barn få spela matcher igen. Vi ber er att inte stå i grupper utan att sprida ut er och respektera statens riktlinjer. Vi noterar att klubbhuset kommer ej va öppet för folksamlingar som vanligt. Cafe kommer va öppet med begränsad åtkomst. Mer info till ledare och medlemmar kommer i veckan.

Uppstart P2014: Då förbundet nu startar serierna så kommer även vi att starta upp Pojkar födda 2014. Detta är planerat den 2 maj. Mer information kommer i helgen i separat nyhet. 

Summercamp: Vi har avaktat med att gå ut med anmälan och information då saker är som det är. Men vi kommer i nästa vecka presentera planerna. Vi vill helst inte dra på oss stora kostnader eller arbete runt detta innan vi vet att det går att genomföra. Därav så har vi avvaktat. Men vi hoppas kunna genomföra Summercamp vecka 25-26. 

Övrigt: Vi vill även slå ett slag för er nmöjlighet att hjälpa klubben. Om ni tyvärr råkat ut för t.ex.permittering och har lite tid över. Så har vi små uppgifter runt klubbhuset hos Landvetter IF och IS som behöver göras. ex laga tält, olja väggen på bollförråd, justera bänkar, sätta upp några krokar etc. Så har du tid över och vill hjälpa klubben och barnen så maila This is a mailto link

Stay safe där ute och hoppas ni passar på att njuta av vårens sol! 

Skribent: Fredrik Majqvist
Epost: Adressen Gömd

 

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

ica-kvantum-logotyp

 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info