Hoppa till sidans innehåll

Nya direktiv och åtgärder

30 OKT 2020 11:07
Idag, 19 november, förlängdes restriktionerna mot Covid-19 i Västra Götaland, som inkluderar skärpta åtgärder inom idrotten.

Vi i Landvetter IS väljer givetvis att följa dessa råd och rekommendationer.
  • Uppdaterad: 30 OKT 2020 11:07

Från och med 29 oktober fram 13 december (kan förlängas) så får endast barn födda 2005 och yngre fortsätta träningsverksamheten. 

Detta betyder att de flesta kullarna kan fortsatt träna på, men vi uppmanar till ännu mer försiktighet och att föräldrar stannar hemma.

Föräldrar som behöver finnas på IP (främst för de allra yngsta) för stöttning bör hålla ordentligt avstånd och sprida ut sig så mycket det går.

Klubbstugan kommer att vara stängd och vi ber er att respektera detta. De enda som får vistas på Landvetter IP är personal och lagen som tränar, samt med behörigt avstånd, föräldrarna till de allra yngsta.

Byt om hemma! 


Övriga ombeds att inte besöka Landvetter IP och klubbstugan de kommande tre veckorna. 


Matcher rekommenderar vi att ni skjuter upp eller ställer in. Vilket bl.a. innefattar futsal-matcher samt Pojkar 12s träningsmatcher denna helg. 

Vi fortsätter att följa utvecklingen och gör vårt bästa mot att stoppa smittspridningen så vi kan återgå till normal fotbollsverksamhet snart igen.


Bästa hälsningar
Landvetter IS Styrelse

 

För kontakt med LIS Styrelse 
This is a mailto link

 

Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd

 

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

 

 


 


 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info