Hoppa till sidans innehåll

Seger mot Gais i genrepet

13 OKT 2020 11:49
LIS Futsal som i år deltar för första gången någonsin i landets näst högsta serie, spelade igår träningsmatch mot GAIS Futsal och vann komfortabelt med 7-3
  • Skapad: 13 OKT 2020 11:49

Landvetter IS Futsal har under de senaste åren jobbat lite under radarn där Marcus Rinvall startade upp laget med ett gäng kompisar som senare har byggts på och där Alexander Bengtson på senare år tagit över när Rinvall stack till Stockholm. 

 

Ifjol vann man på ett mycket imponernade sätt division 2 via kvalspel och i år är det division 1 som gäller. På söndag är det hemmapremiär mot Vänersborgs FK och under hösten har laget gjort ett fåtal träningar och igår (måndag) kunde man även damma av en träningsmatch. 

Denna match spelades mot ett hårtsatsande GAIS Futsal som i år tillhör division 2, men vad det verkade på deras ledarstab samt spelarmaterial är det ett seriöst gängt som regelbundet tränar och tränat futsal. Något som vi i Landvetter kämpar en hel del med med tanke på träningstillfällen, samt att killarna även spelar fotboll. 

Nåväl, LIS visade upp att fjolårets härliga laganda och kunskaper sitter kvar och besegrade komfortbalet Gais med 7–3. 

Till söndag väntar premiär i Division 1. Vänersborgs FK kommer på besök till Pinntorpshallen och därefter rullar serien på med bortamatch helgen där på Real Internacional från Jönköping. 

Spännande säsong att vänta för Futsal-laget! 

Skribent: Martin Laanemets
Epost: Adressen Gömd

 

facebook

 

Landvetter IS huvudsponsorer:

Kalltorpsbygg

kalltorpsplat

 

 


 


 

Postadress:
Landvetter IS - Fotboll
Box 2
43821 Landvetter

Kontakt:
Tel: 031918125
E-post: This is a mailto link

Se all info