SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Landvetter IS
7 - 2
Angered BK/Angered MBIK 1
Landvetter IS7 - 2Angered BK/Angered MBIK 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 29 september, 20:15
Plats:Landvetter IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 060246130
Samling:19:15
Referat: Landvetter IS - Angered BK/Angered MBIK 1
U19 studsade tillbaka med besked
2022-09-30 09:07

Efter säsongens förlust i söndags, hade LIS revansch att erfodra under torsdagskvällen. Angered BK kom på besök och det var inget snack om vem som skulle gå segrande ur denna kamp. Seger 7–2 till LIS, där Landvetter gick upp till 3–0 redan efter 20 minuter. 

Väl efter detta, fick gästerna momentum i matchen och kunde reducera och skapa lite oro i Landvetters försvar. Men som så många gånger förr under den här säsongen så kändes det som att LIS enbart behövde trycka på en knapp, så spelade man sig igenom och gjorde mål. 

Regissörerna den här kvällen skulle bli Filip Bryfors, Junior Musa och Elias Asserlind. 

Gårdagens match blev en klar seger. Oerhört skönt att studsa tillbaka efter söndagens debacle i Ytterby (förlust 6–5) och förlustnollan spräckt.

En väckarklocka helt klart för våra killar som svarade upp på allra bästa sätt med att besegra ett duktigt Angereds BK. Nu väntar match mot Backatorp IF. Seger där och det ser onekligen lovande ut för att vi ska kunna ta fram guldhattar om en månad. Men! Långt kvar av säsongen och varje minut ute på planen kommer att bli oerhört viktig.

 


<< Tillbaka

 
 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med