SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottsällskap
Glädje. Respekt. Engagemang.

Landvetter IS
5 - 10
FC Lidköping United
Landvetter IS5 - 10FC Lidköping United

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 november, 15:00
Plats:Landvetter idrottshall
Tävling:
Matchnummer: 000860013
Trupp:Ahmed Hussain
Anton Ekenvi
Henrik Celius
Jimmy Johansson
Lucas Moberg
Milton Säll-Magnusson
Oscar Nilsson
Pontus Holmberg
Pontus Vallin
Viktor Wahlqvist
Lidköping ett nummer för stort
2021-11-15 10:56

Tredje matchen för LIS Futsal. Denna match skulle även visa sig bli säsongens tuffaste. FC Lidköping, med många spelare från gamla Vänersborgs FK, ökade takten i den andra halvleken och sprang iväg och vann matchen 10–5. 

LIS började dock matchen väldigt lovande och hade 3–2 ett bra tag in i den första perioden. Lidköping, som kom med en stor trupp och många ledare/supportrar till matchen, började bita sig in i matchen och hann både kvittera och ta ledningen innan pausvilan. 

De gjorde dessutom 5–3 med nio sekunder kvar av den första akten och därmed blev uppförsbacken ännu brantare för de gröna. 

I den andra akten svarade LIS för några individuella misstag som blev kostsamma. Samtidigt som Lidköping visade klass och bjöd på några riktigt fina mål. Matchen slutade till slut 10–5 efter att LIS satsat allt framåt i form av jokerspel och därmed öppnat upp målet för två enkla mål till för Lidköping. 

Jimmy Johansson stod för två kassar för LIS idag. 


<< Tillbaka

 
 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med