SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottsällskap
Glädje. Respekt. Engagemang.

Välkomna till Landvetter IS Futsal
 
Futsalsäsongen är slut
2021-01-25 16:15
Tyvärr blir det inget mer futsalspel denna säsong. Vi behåller vår plats i division 1 och får ta nya tag till höst igen när säsongen förhoppningsvis tar fart igen. 

LIS hann spela två matcher i seriespelet. En vinst och en förlust. 


Tuff match i Jönköping
2021-01-25 16:13
Real Internacional blev för svåra för Landvetter och första förlusten inkasserades i division 1. Siffrorna skrevs till slut till 6–3. 

Trots en fin start med tidigt ledningsmål av Tom Engvall, kunde LIS inte hämta hem alla poäng i Jönköping på söndagskvällen. 

Real Internacional vände på steken och efter att ha gått ifrån till 5–2 sent i andra halvlek blev uppförsbacken för brant för de gröna. 

Ett tufft mostånd som visade sig vara väldigt duktiga på futsal. Men ännu en gång står LIS upp bra och ska inte be om ursäkt för att vara nykomlingar i division 1. Segrar kommer att komma. Det här blir en rolig säsong.

Nästa match spelas lördagen 7e november hemma mot Lidköping i Landvetter Idrottshall. 
LIS segrade i premiären
2021-01-25 16:12
Vilken start på säsongen för LIS Futsal. Nykomlingar i Division 1 mot fjolårets trea visade sig bli en riktigt tuff och spännande match. LIS drog det längsta strået och vann till slut med 7-6 efter en nervös avslutning

Från ingenstans dök den då upp, futsalpremiären i division 1 och LIS skulle äntligen få visa upp sig även i inomhushallen för de stora jättarna. 

Vänersborgs FK, trea förra året i division 1 västra götaland kom på besök och det var i stora drag laget som spelar i VFK även utomhus. 

LIS, ödmjuka till uppgiften med respekt för motståndet visade dock tidigt att det här skulle bli tufft för gästerna. 

Moberg gav LIS en pangstart med mål redan efter 30 sekunder. Därefter var det ett naivt och övermodigt VFK som spelade jokerspel resten av matchen och LIS tackade för detta genom att göra tre mål under matchen i mer eller mindre öppen kasse. 
När väl VFK kom igenom så var man duktig, men Henrik gjorde en kanonmatch i målet och räddade fint många gånger. 

I paus ledde Landvetter med 4–3 efter att ha haft ledningen med två bollar precis innan paus men en liten bjudning från Milton gjorde så att gästerna kom närmare. 

I andra halvlek tog det inte lång tid innan VFK var både ikapp och förbi. Där och då trodde man att nykomlingen, Landvetter, skulle få ge sig... 
Men icke! 

Albin kvitterde för LIS och när sedan Seth och Oscar, duracellkaninerna från Mölnlycke fixade en tvåmålsledning för Landvetter såg det väldigt bra ut. 

Det kokade inne i Pinntorp och de 47 betalande åskådarna jublade. Detta skulle LIS klara. 

En reducering från VFK med dryga minuten kvar och än mer nerv, men LIS offrade sig och höll undan. 
Blytung trea i premiären och nu ser vi fram emot bortamatch i Jönköping nästa söndag mot Real Internacional. (Kan man ens heta så?) 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med