SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Bli medlem i Landvetter Idrottsällskap
BLI MEDLEM
P19 Regional
P19s ledartrojka
2024-02-27 15:47, P19 Regional

Förra året så kvalifiserade juniorerna sig för spel i en högre division i år. Serien de kommer delta i är P19 regional division 1. Något som medför att de får möta lag från andra delar av regionen såsom Stenungsunds IF, IK Oddevold, IFK Skövde, FC Trollhättan mfl. Från Göteborg är det enbart Torslanda IK och Götaholms BK de möter i serien.

 

Eldar Razanica har varit i Landvetter de senaste säsongerna, där ha först var assisterande tränare för juniorerna. Förra året klev han in och tog huvudtränarrollen för första gången. Vilket vi måste säga gick bra det är något som både föreningen och han själv är nöjd med att fortsätta med. Han har under fjolårsäsongen genomgått flera tränarutbildningar; UEFA B i Sverige och en coachutbildning hos Dinamo Zagreb i Kroatien.

 

 

Senior
Södercupen 2024
2024-02-21 13:40, Senior

Spelschema för Södercupen är klart och vi spelar som följer:

  • 21 februari 18:15 IF Mölndals Fotboll, Åbyvallen 2
  • 8 februari 19:45 Dalen/Krokslätts FF, Åbyvallen 2
  • Ev. semifinal 2 mars kl 12:00, Lindevi 1
  • Ev. final 6 mars kl 19:00, Lindevi 1
Årsmöte 25 mars kl 19
2024-02-21 13:24

Landvetter IS välkomnar medlemmar till föreningens årsmöte, måndag den 25 mars kl 19:00. 

Eventuella motioner önskar styrelsen ha tillhanda senast 5 mars. 
Motioner skickas till föreningens mailadress: landvetter.is@telia.com. 

 

Handlingar kommer finnas tillgängliga i klubbhuset en vecka innan årsmötet.

Ingen föranmälan krävs för att delta på årsmötet. 

 

Röstberättigade är:
Medlemmar som under 2024 fyller minst 12 år.

Varit medlem i minst två månader (betald medlemsavgift). 

Medlemmar som inte har rösträtt har yttrande- och förslagsrätt på mötet.

 

 

Vad?   Landvetter IS Årsmöte
Var?    Landvetter IS Klubbhus (Landvetter IP)
När?   Måndag 25 mars, kl 19:00 / Landvetter IS Styrelse & Valberedningen 

Senior
Edvin Svalling ansluter till Landvetter IS
2024-01-31 21:59, Senior

Edvin Svalling ansluter även han från Sävedalen i div 2 inför säsongen 2024. Han är en central mittfältare som är stark i duellspel och passningsspel, en spelskicklig lirare helt enkelt. 

 

Edvin har varit i ett flertal klubbar utöver Sävedalens FF, av dessa kan vi nämna Torn IF i div. 1 och som ungdomsspelare i Kalmar FF. I Kalmar FF hade han Joakim Lindén Johansson som tränare och han ser mycket fram emot att tränas av honom igen.

 

 

Senior
Fredrik Alnäs kommer tillbaka till Landvetter IS
2024-01-31 09:11, Senior

Fredrik Alnäs gjorde avtryck i föreningen där han huserade på vänsterkanten för Landvetter IS under säsongen 2019. Vi är därför mycket glada för att ha honom tillbaka på Landvetter IP.

 

Förutom året i Landvetter har han varit Sävedalens IF trogen i hela åtta säsonger dit han kom efter en sejour i Qviding FIF i division 1. Han understryker att han är tacksam för åren i Sävedalen där han har haft en fin tid. 

 

 

Senior
Ny assisterande tränare och fotbollsutvecklare
2024-01-25 10:14, Senior

Victor Sköld kom till Landvetter IS inför säsongen 2021 och har sedan dess varit en viktig spelare i föreningen. Under de tre säsonger som Victor har spelat för Landvetter IS så har han blivit en populär spelare både i föreningen och hos publiken. 

 

Victor har en lång karriär som spelare där han debuterade redan 2010 i Superettan för FC Trollhättan, därefter bar det vidare till proffsspel i Allsvenskan i några år för Åtvidabergs FF, IFK Göteborg och Örebro SK. Det har varit en process för mig personligen att acceptera att spelarkarriären är över, säger Victor. Fotbollen har varit en så central del av mitt liv i så många år, och en del av min identitet är kopplat till att jag är fotbollsspelare. Men nu har kroppen sagt stopp så då är det bara att acceptera att det är över, säger han.

 

Vi är därför oerhört glada för att han väljer fortsätta i Landvetter IS där han nu påbörjar en ny karriär som tränare. Han ingår i A-lags staben där han som assisterande tränare kommer ha fokus på fotbollsutvecklingen. Det är ingen tvekan om att Victor har mycket att bidra med och att lära vidare till yngre förmågor vad gäller fotboll.

BLI MEDLEM
Ladda ner våra appar
Nyheter från våra lag
P19 Regional, 27/02 15:47 
Senior, 21/02 13:40 
Senior, 23/01 18:27 
 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med