SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Senior
Chamba på plats i Landvetter
2024-07-03 13:17, Senior

"Chamba" eller Abdirazak Mohamed Abdi som han egentligen heter kom under juni månad till Landvetter. Chamba är född 2006 och spelade fram till våren 2023 i BK Häckens Akademi där han spelade flertalet matcher i P19 och P17 Allsvenskan. Det var i BK Häcken han lärde känna Joakim Lindén Johansson. 2024 gick färden vidare till Torslanda IK i ettan. 

 

Hos oss spelar han både P19 Regional div 1 och han har redan gjort debut i division 2. Han är fortfarande så ung att han kan spela juniorfotboll även 2025. 

 

 

Senior
Referat: Landvetter IS - IK Tord
En annorlunda matchupplevelse
2024-07-02 17:05, Senior

Det var en mycket annorlunda match fredag kväll i Landvetter. Landvetter tog ledningen med 1-0 efter bara några minuters spel och såg ut att ha stort spelövertag i matchen. Mycket fint spel från Landvetters sida dessa första minuter.

 

Efter 22 minuter får vi en allvarlig skada på en spelare i IK Tord. Tyvärr så tog det lång tid innan vi fick hit en ambulans. Pga av skadans allvarlighetsgrad så kunde han inte flyttas från planen så det blev uppehåll i matchen. Matchen kunde först återupptas efter nästan 1,5 timmes uppehåll i spelet.

 

IK Tord fick ny energi och avgjorde denna matchen till sin fördel 1-3. Landvetters mål gjordes av William Andersson.

 

Nästa match för Landvetter IS är borta 4 augusti kl 13:00 mot Västra Frölunda IF.

Fotbollsskolan tar paus till 12 augusti!
2024-06-27 17:01

Efter två veckor med 250 barn så tar vi paus över sommaren. Vi har haft fantastiska två veckor i juni med glada barn och duktiga ledare.

 

Denna vecka har varit varm för både barn och ledare. Så därför har det varit extra lyckat att vi kunnat vara inomhus i Önnerödsskolan vissa träningspass. Det var ett bra avbrott från solen. För de minsta var kanske höjdpunkten på veckan när Tigern Teo från Nordic Wellness kom och ville ha massor av kramar. Han fick även hänga på barnen i Honky Tonk dansen.

 

De äldsta kullarna fick ta del av en kostföreläsning från Anna Lind som är måltidsutvecklare i Härryda kommun. Grundläggande näringslära och vi lärde oss att vi inte behöver vara oroliga för att vi inte får i oss tillräckligt med protein, för det får alla även de som äter vegetarisk.

 

Vi har haft besök av spelare från flera allsvenska klubbar och engelska West Ham United. Vi startade förra veckan med BK Häcken och West Ham Utd. för att följa upp med nya förebilder från IFK Göteborg och IF Elfsborg. Riktiga förebilder har barnen fått träffa dessa veckor. Men de största förebilderna är våra ledare som tagit hand om barnen. Våra unga ledare som spelar i våra egna lag har skaffat sig supportrar och hejaklack på framtidiga matcher. Att ha våra unga spelare som ledare på fotbollsskolan bygger broar mellan årskullarna och skapar trygghet i lång tid framöver på Landvetter IP.

 

Vi har lediga platser vecka 33, anmälan hittar ni på nedan länk.

 

Anmäl dig här!

 

Vi hoppas vi att se många barn igen måndag 12 augusti för nya roligheter på Landvetters bästa Fotbollsskola!

 

Senior
Referat: Landvetter IS - Hittarps IK
Landvetter IS-Hittarps IK
2024-06-17 14:04, Senior

Här hittar ni höjdpunkter från matchen mot Hittarps IK.

 

Filmen är gjord av vårt mediateam Sara Wberg Pettersson och Rolf Olofsson.

Fotbollens dag
2024-06-15 15:00

Varje år på Sveriges nationaldag så samlar vi alla fotbollspelare i Landvetter IS för en trevlig förmiddag i fotbollens tecken. Vi spelar cup med blandade lag från våra yngsta till våra seniorer.

 

Titta på filmen och njut.

 

Senior
Referat: Landvetter IS - Falkenbergs FF
2024-05-30 15:21, Senior

Det närmar sig spel i Svenska Cupen där vi tar emot Falkenberg FF på Landvetter IP. 

Matchstart kl 19:00.

 

Parkering

Vi uppmanar Landvetterbor att ställa bilen hemma så det finns lediga parkeringar för de som behöver ta bilen till matchen.

 

Alternativa parkeringsmöjligheter är Landvetter Ryttarssällskap, längre upp på Tahultsvägen. Önnerödsskolan, Mystens och Hagens förskola.

 

 

Entré

Inget förköp av biljetter, så kom i god tid.

Swishbetalning

(Har du inte Swish så kan du betala kontant, vi gör uppmärksam på att vi ej har växel så ta med korrekt belopp i sedlar).

 

Vuxna:

100 kr/biljett

 

Övriga:

40 kr +65/ungdom (13-20)/student

Barn - gratis (tom. 12 år)

Medlemmar - gratis mot uppvisande av giltigt medlemskort i SportAdmins medlemsapp.

 

 

 

 

Ladda ner våra appar
Nyheter från våra lag
Senior, 03/07 13:17 
Senior, 02/07 17:05 
Senior, 17/06 14:04 
Senior, 30/05 15:21 
Senior, 17/05 14:05 
U17/Herrjunior, 17/05 09:07 
 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med