SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Bli medlem i Landvetter Idrottsällskap
BLI MEDLEM
Glöm inte av - Fotbollens dag 6e juni!
2022-05-20 12:13

Denna nyhet presenteras i samarbete med https://www.chilli.se

 

Fotbollens dag! Glöm inte att skriva upp den 6e juni i kalender. Då samlas Landvetter IS samtliga spelare uppe på Landvetter IP och spelar turnering med och mot varandra. 

Stor uppslutning på säsongens första partnerträff
2022-05-19 11:30
Linus & Krister från Kålltorpsgruppen presenterar kommande byggprojekt

Denna nyhet presenteras i samarbete med trademax.se


Under onsdagskvällen arrangerade Landvetter IS säsongens första partnerträff i vår klubbstuga. Där fick blandannat vår huvudpartner Kålltorps Bygg tillsammans systerbolaget, Kålltorpsprojektutveckling presentera lite av sin affärsplan samt kommande projekt. 

C-lag
Referat: Alealiber IF - Landvetter IS
Premiär 2022 för LIS Vargar.
2022-05-17 13:05, C-lag

Så äntligen kickar vi igång säsongen. Försäsongen har varit tung, 4-5 löp-pass i veckan varvat med 3 träningar i veckan har gett ömma ben. Men som ni kan se på bilden är truppen i excellent form. Svårt att förstå vilka atleter som döljer sig bakom fasaden av de gröna ställen prydda av de finaste sponsorerna.

Senior
Hemmamatch på lördag - Hittarps IK kommer på besök
2022-05-17 12:15, Senior

På lördag är det dags för ny hemmamatch. Den här gången kommer skånska Hittarps IK på besök till Landvetter. Det blir första gången vi ställs mot de rödklädda från Helsingborg och inför mötet placerar sig LIS tre poäng bakom gästerna i tabellen 

Senior
Referat: Ullareds IK - Landvetter IS
Tung förlust i Ullared
2022-05-16 10:04, Senior

Landvetter IS åkte dessvärre hem med noll poäng i från Ullared i lördags. Matchen såg länge ut att sluta 1–1, men hemmalaget tilldelades en straff i matchens 90e minut och förvaltade den på bästa sätt och 2–1 var ett faktum. LIS slickar såren och ser fram emot revansch på lördag hemma mot Hittarps IK. 

Landvetter IS åker till Ullared - Vill du hänga med?
2022-05-10 12:02

På lördag åker Landvetter IS seniorer för bortamatch i Ullared. Det finns totalt 25 platser till förfogande för supportrar/medlemmar. Vill ni hänga med? Anmäl er redan nu. 
Kostnad 199kr. 

BLI MEDLEM
Ladda ner våra appar
Nyheter från våra lag
 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med