SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Bli medlem i Landvetter Idrottsällskap
BLI MEDLEM
Senior
Landvetter IS är serieledare i division 2 Västra Götaland.
2023-05-30 19:08, Senior

Vad passar väl bättre än att presentera två nya spelare i seniortruppen?

Ytterligare två unga spelare tar plats i seniorernas omklädningsrum; Max Wåhlin 19 år  och Philip Cortez Vargas 20 år gammal.

Dags att anmäla er till årets höjdpunkt - Fotbollsskola
2023-04-14 09:45

Anmälan till årets Fotbollsskola är öppen.

 

Fotbollsskolans innehåll och träningsupplägg sköts av Fotbollsutvecklare i Landvetter IS Sebastian Olausson som kommer vara på plats varje dag. Flera känner Sebastian sedan tidigare då han varit ute i de flesta lag under vintern. På dagtid är han fotbollsinstruktör på Katrinelundsgymnasiet i Göteborg och han är Distriktskapten för Pojkar 07 laget i Göteborg. Till sin hjälp kommer han ha Eldar Razanica som är juniortränare i Landvetter IS, samt noga utvalda tjej- och killjuniorer. Låt oss tillsammans skapa goda fotbollsminnen.

 

Riktiga fotbollsspelare behöver bra mat så därför ingår en fullvärdig lunch alla dagar på fotbollsskolan. Lunchen äter vi på Önnerödsskolan där vi även kan säkerställa säkerheten i förhållande till allergier mm. 

 

I anmälningsavgiften ingår fullt träningskit - T-shirt, shorts och strumpor samt en boll man kan fortsätta träna hemma med efter fotbollsskolan.

 

I år väljer vi att satsa ännu mera på vuxennärvaro och bjuder även in föräldrar till att "hälsa på" och vara med en dag/halvdag på fotbollsskolan för att se hur vi bedriver verksamheten.

 

Det är begränsat antal platser i varje ålderskull, ytterligare information och anmälan finns här:

https://www.landvetteris.com/form/?ID=431550 

 

Välkomna!

Senior
Ytterligare en juniorspelare in i A-truppen
2023-04-13 13:58, Senior

Junior Musa kommer från Mölnlycke och är 19 år. Junior kom till Landvetter IS från ÖIS förra året och var med och vann div 2 med U19 2022. Han har varit med som ledare på fotbollsskola och uppstart av pojkar 2016, så många av barnen i LIS känner honom redan. När han inte är på Landvetter IP så går han sista året på gymnasiet på Fridaskolan i Mölnlycke.

Senior
Seriepremiär Div 2 Västra Götaland
2023-03-29 14:51, Senior
Morgan Johansson, där han trivs bäst - på planen.

Vi är bättre förberedda inför seriepremiären detta året än förra året, då vi som nykomlingar i division 2 inte visste helt vad vi kunde förvänta oss. Nu ser vi fram mot andra säsongen och vi gör det med en bredare trupp än förra året där de flesta spelare är kvar, säger Morgan Johansson huvudtränare och Sportchef i Landvetter IS inför stundande seriepremiär.

 

Vi har hittat vår spelidé, vi har tränat mera och stämningen i omklädningsrummet är god. Flera spelare har tagit kliv från förra året och tränarstaben är nyfikna på vilka spelare som kommer visa upp detta i de första matcherna.

Pojkar 2017
Äntligen uppstart Pojkar 2017, söndag 30 april
2023-03-24 15:25, Pojkar 2017

Som ni har väntat!

Söndag den 30e april kl 10:30-11:30 sker första träningen för killar födda 2017.

 

De första veckorna kommer barnen få prova på under ledning av våra herrjuniorer som håller i träningarna och Fotbollsutvecklare Sebastian Olausson som ansvarar för upplägget. Efter 5-6 veckor kommer en ledargrupp med intresserade föräldrar kommer ta över träningarna. Vill ni vara med i ledargruppen så får man gärna höra av sig under uppstartsveckorna. Mer info om detta kommer i samband med uppstart och på föräldramötet.

Gåfotboll (60+)
Landvetter IS först ut i Härryda kommun med Gåfotboll!
2023-03-22 16:51, Gåfotboll (60+)
Regnet öste ner men det hade ingen betydelse för dessa glada Gåfotbollsspelare.
 
Uppvärmning, spel och stretching genomfördes med stil. Det svåraste var att inte springa det var flera som fick hålla igen och fick vänliga men bestämda tillsägelser av med- och motspelare att sakta ner och gå.
 
Från Svenska Fotbollsförbundet deltog Gåfotbollsambassadör Claes-Göran Augustsson som delade med sig av egna erfarenheter från IF Elfsborg, samt drog regler och annan nyttig information för laget.
 
Efter träningspasset avslutade vi med fika i Klubbhuset.
 
Nästa träningspass är onsdag 29 mars kl 10, alla över 60 är välkomna!
BLI MEDLEM
Ladda ner våra appar
Nyheter från våra lag
 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med