SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Café - Information och kontakt

I vårt klubbhus finns Landvetter Fotboll café som vi driver tillsammans med Landvetter IF.

 
Vi har som ambition att bedriva caféverksamhet på Landvetter IP sju dagar i veckan under under den period seriespelet pågår. Caféet skall erbjuda kaffe, fika, drycker, godis samt något lätt att äta. Under säsongen har vi öppet på vardagar 17:00-21:00, lördag 08:30-17:00 och söndag 08:30-17:00 med undantag av de sena matcherna då förlängs öppettiden så att vi minst kan ha öppet till efter andra halvlek är gott igång. Caféet bemannas av föräldrar till våra spelare inom LIS/LIF som alla kommer att få en kallelse från lagens ledare/caféansvariga under året då varje lag bemannar caféet en till två veckor per år.
 
Caféet är en viktig intäkt för Landvetter Fotboll då alla intäkter från försäljningen går rakt in i den gemensamma föreningen Landvetter Fotboll och kommer bägge klubbarna till godo. För överskottet av cafédriften så kan vi underhålla huset, betala för städning av toaletter, omklädningsrum, elräkningar, bedriva fotbollsskola mm.
 
Vi vill att caféet ska vara öppet aktuella öppettider under säsong även om det är lite publik eller liten aktivitet på planerna. Detta för att det ska vara tryggt för barn och ungdomar att vara på Landvetter IP utanför organiserade träningar, då det alltid finns minst en vuxen i caféet som kan hjälpa till om något händer. Vi ser det som en säkerhet för alla föräldrar i föreningen att man ska kunna känna trygghet i att barnen kan vara på Landvetter IP. 

Instruktioner om hur caféet skall drivas finns i caféet så det är bara att dyka upp när man har sitt pass och följa de instruktioner som finns på plats. I grund och botten handlar det om att på ett trevligt sätt erbjuda en god kopp kaffe och något att stoppa i magen till alla de härliga supportrar som i vått och torrt stöttar sina lag! 
 
Vid LIS A-lagsmatcher så har vi mycket publik så då gäller nya instruktioner:
  • Bemannas det med 4st vuxna från det laget som ansvarar för caféet samt 2 ungdomar/matchvärdar.

  • Viktigt att hålla koll på hur mycket publik det är så ni vet på ett ungefär vad som behöver tillagas och säljas.

  • Spelas matchen på B-planen ska man ställa ett bord där nere för att kunna sälja kaffe och bullar för att avlasta caféet och underlätta för publiken.

  • Tält finns i klubbhuset om man vill sätta upp det ute vid försäljningen som sker där.

  • Om vädret tillåter så grillas korv och hamburgare (kan man inte grilla pga vädret så se till att ha tillräckligt med varm korv).

 
Vid frågor kontaktar ni den i ert lag som är caféansvarig.
 
Caféschema för hela säsongen finns här:
 
För att se vilka dagar det är sena matcher (=längre öppettider) se nedan länk (kom ihåg att bocka i både Landvetter IP A och B plan):
 
 
En kopp kaffe smakar aldrig bättre än vid en fotbollsplan!
 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med