SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Vill du bli volontär i Landvetter IS?

Landvetter IS söker volontärer för bemanning i vår evenemangsorganisation kring våra seniormatcher och vissa P19 matcher. Vi har som mål är att utveckla våra evenemang kring matcherna och vi räknar med en större publiktillströmning i år än tidigare år, inte minst när våra herrseniorer har premiär den 28 mars mot Västra Frölunda IF.

 

I år är det hela 8 lag (av 14) i Div. 2 Västra Götaland som är från Göteborg/Borås vilket betyder att mer publik följer bortalaget. Totalt sett spelar våra herrar 14 hemmamatcher under säsongen 2024.

 

Vi vill utveckla arrangemanget kring matcherna av många olika skäl. Bland annat för att flera från Landvetter ska komma på matcherna så vi med det får en fin hemmapublik, vi vill att barnen som kommer med sina föräldrar ska känna sig trygga. Vi vill öka intäkterna till föreningen på matchdagar, något som gynnar föreningens barn- och ungdomslag.

 

Så nu söker vi dig som kan och vill jobba för och med Landvetter IS vid dessa evenemang, det finns olika uppgifter som behöver göras, några förslag nedan:

  • Speaker
  • Publikvärdar, skapa trygghet för publiken
  • Ansvara för lotterier på matchdagen, få fram vinst/vinster till matchdagen (Entrévärdarna säljer lotterna, entrévärdar är spelare i Herrjunior och P09.)
  • Sälja supporterprylar
  • Matchvärd för våra sponsorer, önska välkommen och se till att de har vad de behöver
  • Hämta blommor till matchens lirare, innan match
  • Vara med i evenemangsgrupp där idéer föds och utvecklas

Oavsett om kan någon enstaka gång, varannan eller varenda match – tveka inte att höra av dig eller tipsa någon du känner som skulle passa perfekt!

 

Har du frågor eller förslag ta gärna kontakt:

Mette Grefsrud Persson, 0707180467/mette.landvetteris@gmail.com     

Louise Petterström, Vice ordförande, louisepetterstrom@hotmail.com 

 

Förutom att du gör klubben en fantastisk tjänst får du se fin fotboll alldeles gratis!

 

Klicka här för att fylla i intresseanmälan!

 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med