SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

High Five

Tillsammans med Landvetter IF har vi tagit fram en handlingsplan mot mot mobbning, diskriminering och kränkande behandling. Något vi vill skall vara självklarhet i en förening och här kan du som, ledare, spelare, förälder eller besökare läsa mer om i nedan länk.


handlingsplan-mot-mobbning-diskriminering-och-krankande-behandling.pdf »


Begränsad registerutdrag

Alla idrottsföreningar inom RF ska kontrollera begränsat registerutdrag för samtliga ledare som har direkt och regelbunden kontakt med barn. Föreningen ska begära utdrag av alla från 15 år i dess verksamhet som arbetar med eller på annat sätt har direkt och regelbunden kontakt med barn.

Barn är alla under 18 år

Utdraget visar endast grova brott, mord, dråp, grov misshandel, människorov, sexualbrott, barnpornografibrott eller grovt rån.

Föreningen (ordförande, viceordförande eller föreningens High fiveansvariga) ska kontrollera utdraget och dokumentera att kontrollen genomförts. Utdrag visas av den enskilde i original och återlämnas direkt. Inga utdrag arkiveras av föreningen, endast en notering om att kontroll är genomförd för viss person i viss roll dokumenteras i Idrott online. Landvetter IS begär in registerutdrag från samtliga nya ledare årligen, därefter med ett intervall vartannat år.

Beställning av utdrag göres hos polisen, se nedan länk. 

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med