SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Evenemang i Landvetter IS
Grillmästaren (Harrys pappa)

Landvetter IS arrangerar under året flera olika evenemang som är öppna för allmänheten. Vi hoppas med detta att boende i Landvetter ska kunna hitta till oss, ha utbyte av att besöka och delta på våra arrangemang. Landvetter IS vill vara en del av samhället och med evenemangen ge en möjlighet till de som inte är fotbollsintresserade, andra aktiviteter att delta på.

 

Ankrace har Landvetter IS arrangerat i över 25 år, det är en viktig inkomstkälla för föreningen men även ett viktigt arrangemang för Landvetter. 

 

Spökvandringen är mycket uppskattat där vi öppnar upp för att familjer kan kliva ut från fotbollsplanen och in i spökskogen på baksidan av klubbhuset på Landvetter IP. Spökvandringen är fredag kväll innan höstlovet varje år. 2023 var det över 1500 som besökte arrangemanget.

 

Disco i Klubbhuset för flickor och pojkar som är 9 och 10 år varje år en helg i november. Till Disco är alla välkomna även barn som inte spelar fotboll.

 

6 juni varje år arrangerar vi Fotbollens dag där alla fotbollsspelare i föreningen får delta i cupspel. Vi blandar åldrarna i lagen och varje lag har en lagledare från senior och/eller juniortruppen. 

 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med