SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottsällskap
Glädje. Respekt. Engagemang.

 
Lär känna Christoffer Randsalu
2021-05-12 10:11

I väntan på att vi ska dra igång seriespelet tar vi tempen på A-lagets nyförvärv för säsongen och först ut är den resolute mittbacken, Christoffer Randsalu. 

LIS förstärker truppen med två spelare
2021-05-11 12:00
Felix & Axel är klara för LIS

Vi välkomnar Felix Vincenze (fd Jigliden Larsson) & Axel Wibrån till Landvetter IS. 
Efter några månader av provträning har vi äntligen fått ta emot det glada beskedet att de är redo att köra med LIS under 2021. 

Felix Vincenze ansluter från Lindome GIF, men har tidigare representerat Utsiktens BK, Sävedalens IF, Örgryte IS. Faktum är att hans moderklubb är Landvetter IS, där han började spela som liten grabb innan familjen flyttade till Hindås. 

Felix far, Martin Larsson, är en gammal LIS-profil som är välbekant och finns med på många lagfoton från 90-talet. 

 

Axel Wibrån har en lång och gedigen karriär bakom sig där han representerat Utsiktens BK de senaste åren. Han har även hunnit med att spela för Lindome GIF, samt vakta stolparna i Allsvenskan för GAIS och ÖIS. 

Axel är den spelare som spelat flest matcher för Utsiktens BK och lämnar nu eliten för att vara med på Landvetters resa mot eliten...

 

Vi ser fram emot en härlig tid tillsammans och önskar både Felix och Alex lycka till under säsongen som vi förhoppningsvis kan kicka igång väldigt snart

 

Seriestart skjuts fram ytterligare
2021-04-27 10:19

Seriestart tidigast 22/23 maj. Det är det som gäller just nu, efter de senaste direktiven och riktlinjerna.

Uppskjuten seriestart
2021-03-12 14:13

A-laget får vänta ytterligare några veckor med att kicka igång fotbollssäsongen 2021. Om allt går som vi hoppas kickar vi igång serien valborgshelgen och ambitionen är då att spela 22 omgångar som vanligt

 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med