SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

 
Ytterligare tre spelare är klara för division 2 spel
2023-02-11 10:31
Ytterligare tre spelare är klara för division 2 spel

Landvetter IS nästa nyförvärv på presentationslistan består av en spelare som tar klivet från våra egna juniorer till seniortruppen, de två andra är fortfarande unga spelare men med flera års erfarenhet av seniorspel på hög nivå.

Södercupen 2023
2022-12-20 16:50

22 februari 2023 sparkas Södercupen igång och Landvetter spelar i Grupp 2 tillsammans med Sjövalla FK, Hällesåkers IF och Göteborgs SIF. Matcherna är 2x30 minuter i gruppspelet. 

 

Spelschema för Landvetter IS i Grupp 2:

             

Landvetter IS – Sjövalla FK  22/2  18:15 Kållereds IP
Göteborgs SIF – Landvetter IS  25/2  12:00 Lindevi IP 1
Landvetter IS – Hällesåkers IF   1/3   18:15 Lindevi IP 1
   
Semifinaler  
Vinnare G4-vinnare G3 4/3   12:00 Lindevi IP 1
Vinnare G1-Vinnare G2  4/3   14:15 Lindevi IP 1
   
Final  
Vinnare Semifinal 1- Vinnare Semifinal 2 8/3 19:00 Lindevi IP 1

 

 Vi hoppas Landvetter kommer springa hela vägen till finalen den 8 mars i Lindome.                                                       

Nyförvärv till A-laget 2023
2022-12-13 15:30

Först av alla vill vi presentera Elias Asserlind vår egen juniorspelare som varit en viktig spelare för årets juniorlag som vann sin serie. Elias är 17 år och går andra året på Hvitfeldska gymnasiet i Göteborg. Elias har spelat i Landvetter sedan han började spela som 6 åring, han dubblade ett år med spel även i IFK Göteborg men när man inte pga ålder fick spela i två föreningar föll valet på Landvetter.

Han debuterade i A-laget under 2022 och hans mål har varit att ta klivet upp i A-laget. Han är spänt och tror att uppflytten till seniortruppen göra att han kommer utvecklas som fotbollsspelare. Han kommer vara yngst i laget men ser inte det som något problem, då han varit med laget på flera träningar och matcher redan.

 

Arvid Sigurdsson, 23 år från Mölndal. Han har spelat sedan barnsben i Örgryte IS men har haft otur med mycket skador så efter skadeuppehåll så startade han om i Ytterby IS för 1,5 år sedan. När han inte spelar fotboll så studerar han på Chalmers där han är förstaårsstudent på Arkitektur och Teknik.

Han tycker det ska bli roligt att spela i Landvetter, han har hört mycket bra om föreningen och känner några av de övriga spelarna sedan innan. Arvid ser mycket fram emot 2023 i Landvetter.

 

Bernard Sefer, 24 år gammal från Angered. Började spela fotboll i Gunnilse som 6 åring, gjorde sin seniordebut i Sävedalen för därefter fortsätta till Utsikten. Han har varvat fotboll och futsal i flera år. Han är utbildat billackerare och är laddad för att börja i Landvetter där han vill bidra med det han kan och hjälpa Landvetter framåt. Närmst kommer han nu från Angereds MBIK.

Hur känner du till Landvetter frågade vi. ”Jag är barndomsvän med Karim Affane, eller egentligen var han min barnvakt, så man kan säga att jag följer efter barnvakten till Landvetter”.

 

Morgan Johansson, Sportchef, Manager och ledare av Fotbollsutskottet i Landvetter IS säger såhär: ”Vi har redan en stabil trupp med mycket kvalité. Det känns bra att dessa tre kommer in i laget med sin energi och kreativitet. Många spelare från andra lag har hört av sig med önskan om att spela i Landvetter IS, vilket vi såklart tycker är roligt. Men just nu ser vi inte att det kommer komma så många flera nyförvärv inför kommande säsong. ” 

 

Landvetter IS önskar er välkomna!

Nu är det uppehåll fram till mitten av januari då vi startar upp igen med träningar, träningsmatcher och såklart även Södercupen.

Målet är att vi ska hitta kreativiteten och spela fotboll som är rolig att titta på 2023, avslutar Morgan Johansson.

Summering A-laget 2022
2022-10-20 15:16

A-lagets historiska första säsong i Division 2 har tagit slut. Här kommer en sammanfattning för statistiknörden... 

Referat: Landvetter IS - Eskilsminne IF
LIS skakade seriesegrarna
2022-10-17 11:04

Landvetter IS avslutade säsongen med flaggan i topp när man i den sista omgången fick seriesegrarna, Eskilsminne att bli riktigt nervösa uppe på Landvetter IP. Ett olyckligt misstag med kvarten kvar att spela från seriens bästa målvakt, Axel Wibrån, bäddade emellertid för ledning och därmed spiken i kistan för gästerna. 

 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med