SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

 
Södercupen 2024
2024-02-21 13:40

Spelschema för Södercupen är klart och vi spelar som följer:

  • 21 februari 18:15 IF Mölndals Fotboll, Åbyvallen 2
  • 8 februari 19:45 Dalen/Krokslätts FF, Åbyvallen 2
  • Ev. semifinal 2 mars kl 12:00, Lindevi 1
  • Ev. final 6 mars kl 19:00, Lindevi 1
Edvin Svalling ansluter till Landvetter IS
2024-01-31 21:59

Edvin Svalling ansluter även han från Sävedalen i div 2 inför säsongen 2024. Han är en central mittfältare som är stark i duellspel och passningsspel, en spelskicklig lirare helt enkelt. 

 

Edvin har varit i ett flertal klubbar utöver Sävedalens FF, av dessa kan vi nämna Torn IF i div. 1 och som ungdomsspelare i Kalmar FF. I Kalmar FF hade han Joakim Lindén Johansson som tränare och han ser mycket fram emot att tränas av honom igen.

 

 

Fredrik Alnäs kommer tillbaka till Landvetter IS
2024-01-31 09:11

Fredrik Alnäs gjorde avtryck i föreningen där han huserade på vänsterkanten för Landvetter IS under säsongen 2019. Vi är därför mycket glada för att ha honom tillbaka på Landvetter IP.

 

Förutom året i Landvetter har han varit Sävedalens IF trogen i hela åtta säsonger dit han kom efter en sejour i Qviding FIF i division 1. Han understryker att han är tacksam för åren i Sävedalen där han har haft en fin tid. 

 

 

Ny assisterande tränare och fotbollsutvecklare
2024-01-25 10:14

Victor Sköld kom till Landvetter IS inför säsongen 2021 och har sedan dess varit en viktig spelare i föreningen. Under de tre säsonger som Victor har spelat för Landvetter IS så har han blivit en populär spelare både i föreningen och hos publiken. 

 

Victor har en lång karriär som spelare där han debuterade redan 2010 i Superettan för FC Trollhättan, därefter bar det vidare till proffsspel i Allsvenskan i några år för Åtvidabergs FF, IFK Göteborg och Örebro SK. Det har varit en process för mig personligen att acceptera att spelarkarriären är över, säger Victor. Fotbollen har varit en så central del av mitt liv i så många år, och en del av min identitet är kopplat till att jag är fotbollsspelare. Men nu har kroppen sagt stopp så då är det bara att acceptera att det är över, säger han.

 

Vi är därför oerhört glada för att han väljer fortsätta i Landvetter IS där han nu påbörjar en ny karriär som tränare. Han ingår i A-lags staben där han som assisterande tränare kommer ha fokus på fotbollsutvecklingen. Det är ingen tvekan om att Victor har mycket att bidra med och att lära vidare till yngre förmågor vad gäller fotboll.

Han är tillbaka!
2024-01-23 18:27

Vi är otroligt glada i Landvetter IS över att välkomna hem Ahmed Hussein. 

 

2010 började han i Landvetter IS och gjorde sina ungdomsår hos oss. A-lagsdebut gjorde han redan som 14-åring, 2014. Med det är han fortfarande en av de yngsta spelarna i Landvetter som har gjort A-lagsdebut. Matchen var en träningsmatch mot Öckerö IF, ett lag som vi kommer möta även denna säsong nu i div 2.

 

 

 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med