SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottsällskap
Glädje. Respekt. Engagemang.

 
Referat: Landvetter IS - Kortedala IF
Seger för A-laget i Jubileumsmatchen
2021-09-19 11:56

Vilken kväll vi fick till slut. Vädret var med oss, vi hade besök av LIS:are i alla åldrar, A-laget tog sin åttonde raka seger och vi kunde vandra hem på fredagskvällen med ett leende på läpparna. Ett lyckat jubileumsarrangemang!

Referat: Öckerö IF - Landvetter IS
Tung skalp ute i skärgården
2021-09-12 13:31

Landvetter IS tog sin sjunde raka seger i seriespelet när man besegrade Öckerö IF på en regntung plastmatta på Prästängen. Målen gjordes av Noah Säll-Magnusson & Victor Sköld och LIS fortsätter jakten på Tölö IF i serietopp. 

Referat: Ytterby IS - Landvetter IS
LIS tog sin sjätte raka seger när Ytterby besegrades
2021-09-05 18:21
Ahmed slår in straffen till 2–0 (Bild lånad av Ytterby IS)

Landvetter IS Seniorer har just nu en riktigt fin trend. Sjätte raka segern bärgades på fredagskvällen när toppkonkurrenten Ytterby IS besegrades med 3–2. Det blev en riktigt nervös avslutning på matchen när trygga 3–0 förvandlades till 3–2 och ett rött kort, men LIS höll ut och vann. 

"En väldigt välmående förening"
2021-09-02 15:35
Hans Prytz anställdes som huvudtränare för Landvetter IS A-trupp i november 2020. I januari 2021 träffade han killarna för första gången. Det skulle ta ytterligare fem månader innan han fick se dom "in action" i en fotbollsmatch. Nu har det gått ytterligare ett par månader och vi fick oss ett litet samtal med Hans som har följande att säga om sin första tid i Landvetter IS. 
 
A-laget åker till Ytterby
2021-09-01 16:06

På fredag tar vi oss till Ytterby för möte med Ytterby IS. Det blir match mot ännu en het toppkonkurrent, som även dom som nykomling, imponerat stort. 

 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med