SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Välkommen till Pojkar 2012
 
Nu startar vi upp våren 2023 för våra pojkar födda 2012
2023-03-03 19:48

Välkommen till vårsäsongen 2023!


Vi ledare hälsar er alla välkommna till en ny säsong för våra härliga 2012-killar. Träningarna är redan i full gång. Nytt för i år är att vi har tre träningstillfällen per vecka;

Tisdagar kl 17-18,30 på A-plan

Onsdagar kl 17-18,30 på A-plan

Söndagar kl 9,30-11 på B-plan

 

I skrivande stund har vi 53 registrerade spelare. 

 

Ledare
I samband med uppstarten hälsar vi Jonas Olofsson och Håkan Linde-Nilsson välkomna som nya ledare för truppen. Jonas och Håkan ersätter Niklas och Henrik som tidigare utgjort en del av ledargruppen.

En närmre presentation av oss ledare kommer ut på sociala medier under våren.

 

Seriespel, matcher och cuper
Likt förra året kommer vi även under 2023 att fortsätta med spelformen liten 7 mot 7. Seriespelet närmar sig och vi planerar att delta med fyra fasta lag där man har samma spelare och ledare genom hela serien. Mer information om detta kommer framöver.

Efter 2022 års lyckade säsong med ett gemensamt seriespel tillsammans med pojkar 2011 har vi valt att fortsätta med upplägget även under 2023 för de spelare som anses vara i behov av extra utmaningar i sin utveckling. Detta seriespel kommer löpa parallellt med det vanliga seriespelet och tanken är att skapa större gemenskap inom klubben årskullarna emellan. 

 

Träningsmatcher sker i den mån vi hittar lämpliga lag att möta. Kontakt sker löpande med diverse olika lag och vi har redan lyckats få till några matcher trots tidig uppstart. Härligt att se att fler är spelsugna!

 

Då Ulvacupen 2022 visade sig vara en mycket uppskattad tillställning har vi valt att även i år anmäla oss och vi siktar på att bli fem lag. Cupen går av stapeln helgen vecka 24 och precis som förra året gissar vi på att det är lämpligt att sikta på att vara på plats redan under fredagen. Tänk på att vara ute i god tid för att boka boende till er anhöriga! Mer information kommer givetvis längre fram.

 

Lagföräldrar
P12 har förmånen att ha fantastiska lagföräldrar som pysslar med roliga grejer som sker utanför planen. Det kan vara allt från att fixa namnade ryggsäckar, bidra med korvgrillning vid en övernattning till att ordna med en fika i klubbhuset i samband med en träning. Ett stort tack till er - ni är guld värda både för oss ledare och våra spelare och bidrar till en härlig gemenskap även utanför planen!


De som för tillfället utgör vår föräldragrupp är Malin Larsson och Love Westman. Vi ger våra varmaste tack till Jenny Leion som gjort ett imponerande arbete tillsammans med Malin och Love men som nu väljer att lämna i samband med att hennes son väljer andra fritidsaktiviteter.

 

Vi önskar därför utöka föräldragruppen med ytterligare en eller flera personer. Man förväntas inte ha några fotbollskunskaper, det räcker att man är go och glad och tycker det är roligt att förgylla spelarnas fotbollstillvaro med det där lilla extra. En kanelbulle efter en träning tex - vi lovar, ni kommer bli populära både hos ledare och spelare!

 

Sociala medier och informationsspridning
Den mest aktiva kanalen för information är vår facebookgrupp som heter Landvetter IS P12. Här lämnas laguppställningar, information om tillställningar etc. Det dyker även upp en och annan bild från våra träningar och matcher. Alla föräldrar som har en spelare i P12 är välkomna att söka.

 

Vi jobbar även på vårt instagramkonto som heter landvetteris_p12. Här är målsättningen att dela med oss av diverse foton och filmklipp från olika typer av sammanhang där vi känner att det finns en glädje vi vill dela med er. Kanske spelarna själva har ett instagramkonto? Då är det perfekt att gå med i gruppen och ta del av det som läggs ut! Om man någon gång är bortrest eller av annan orsak inte deltar i något sammanhang så hoppas vi man kan känna sig delaktig ändå genom denna kanal. Dessutom - hur roligt är det inte med en bilddagbok som man kan bläddra i och minnas roliga stunder? Se till att gå med i gruppen och tveka inte på att bjuda in farmor, kusinen och bästa vännen också. Det finns nog många därute som inte vill missa våra stjärnor!

 

Finns frågor eller funderingar - vi ledare finns här och det går bra att kontakta någon av oss oavsett vad ni har på hjärtat.

Vi hoppas ni är lika taggade som vi på att dra igång säsongen!

 

Bästa hälsningar från ledarna

Anders Lindeborg

Charlotte Nordgren
Christian Osberg

David Mattsson
Emil Engvall

Emma Zetterman
Håkan Linde-Nilsson
Jonas Olofsson

Lina Alfredsson
Louise Petterström
Marcus Lindqvist
Sara Pettersson

Omläggning av konstgräset på A-plan
2022-05-06 08:27

Konstgräset på A-plan kommer bytas ut under senvåren / början av sommaren.

Det innebär för P12 att vi kommer få byte av träningstider och planer under en period.

 

Onsdagar kommer vi träna på Härryda IP kl. 17:00 till 18:00

Lördagar kommer vi träna på Landvetter IP B-plan kl. 09:00 till 10:15

 

 

Vårens lag är nu klara.
2022-04-10 22:00

Vårens lag är nu klara.

Vårens fyra lag kommer meddelas i Facebook gruppen. Dessa fyra lag kommer era spelare tillhöra och spela med under våren 2022 (ej bestämda Ulva-cupenlag ännu).

Inom en snar framtid kommer vi skicka ut kallelser till alla vårens matcher. Där svarar ni föräldrar på vilka matcher era spelare kan spela. Ni måste svara på kallelserna.

Vi kommer senare ordna lagen och ett matchschema kommer meddelas innan första seriematchen.

Varje lag kommer ta ut 10 spelare till varje match och det betyder att inte alla spelare spelar varje match. Det innebär att bara för att man svarat JA på kallelsen så innebär det inte per automatik att man spelar just den matchen. Ni meddelas senare vilka matcher som era spelare skall spela. Allt sköts lagvis.

 

Sista svarsdatum är den 17:e April kl 12:00.

 

Ni måste ha betalt medlemsavgiften för att få spela match.

Välkommen till vårsäsong 2022 för pojkar födda 2012
2022-02-07 10:58

Välkommen till vårsäsong 2022 för pojkar födda 2012.

 

Vi kommer köra igång med vårsäsongen onsdagen den 9:e februari. Vi ledare ser fram emot en spännande vår med mycket fotboll och Ulva Cupen som det stora målet.

 

Spelare:

Vi är idag 54 spelare , vi växte med 10 spelare i truppen förra året så det är extra kul att vi växer och fler kompisar börjar spela med oss.

Under 2021 hade vi en hel del introträningar för killar som var nya vilket har gett bra resultat på träningar och matcher med mer mod och självförtroende. Introträningar kommer vi fortsätta med under våren 2022.

Är det någon som inte vill fortsätta elller ta en paus kontakta ledarna så vi kan se om det är något vi kan göra för att hjälpa till.

 

Ledare:

Karoline Henningsson kommer ta en paus som ledare. Vi tackar Karolin för åren och håller tummarna att hon får ihop livspusslet igen och kan komma in i laget igen. Du är redan saknad.

Emil Engvall, Noah´s pappa har tackat ja att ingå i ledargruppen och det är vi jätteglad över. Emil har över 6 års erfarnehet som fotbollsledare i F08. Välkommen

Vi tänker göra en liten introduktio av alla ledare på våran facebooksida, speciellt för er som är nya föräldrar i laget.

 

Seriespel:

Vi kommer att spela med fyra lag i Pojkar 2012 lätt serie, spelform liten 7 mot 7.

Tanken är att spelarna kommer ingå i samma lag hela våren och uppdelningen kommer vi att meddela inom kort.

Vi iP12, P11, styrelsen och fotbollsutskottet har också beslutat att P11 och P12 kommer ha ett gemensamt lag i seriespel under våren på prov.

Laget kommer ledas av P12 ledare tillsammans med P11 ledare samt Juniorer som utbildar sig inom fotboll. Laget kommer spela liten 7 mot 7 i P11 lätt serie och P12 och P11 kommer bidra med 5 killar vardera varje match. Spelarna från P12 som välks ut är de killarna som vi ledare anses redo för att spela i en äldre åldersgrupp och är i behov av utmaningen.

P12 och P11 kommer ha detta lag på prov och det är en del av Landvetter IS ambition att skapa mer samhörighet genom att bygga broar mellan årskullarna.  Fotbollsutskottet kommer följa utvecklingen nogrannt.

Landvetter IS fotbollsutskotts utlåtande om förslaget:

"Vi anser att vi kan anmäla ett lag i seriespel med då KOMBINERAT P12 och P11-spelare under 2022, där vi bygger broar mellan kullarna och gemensamt ansvarar för matchcoaching och laguttagningar för ett av serielagen. "

 

Samarbete:

LIS och Sandareds IF har som syfte att spetsa sitt samarbete och vänskap genom att få till utbytesdagar mellan våra lag och vi börjar med att Sandared tar emot två av våra årskullar för träningsmatcher i början av april.

 

 

Träningar:

Vi kommer att ha träning onsdagar och lördagar, samma tid som under 2021.

Vi kommer kalla till träningarna via Sportadmin som vanligt.

 

Ulva Cupen:

Vi kommer att spela Ulvacupen med 5 lag.

Cupen kommer spelas den 17-19 juni.

Mer info kommer på föräldrarmötet, men redan nu står det klart att vi kommer att behöva utöka vår lagkassa för att klara av kostnaderna.

P12 föräldrargrupp och vi ledare tar tacksamt emot förslag för hur vi kan generera pengar till lagkassan.

 

Sponsorer:

Vi försöker sätte ihop ett Cup-kit till spelarna som vi tänkt sälja för att få ihop  pengar till lagkassan.

Cup-kit ska innehålla bra saker att ha med sig som fotbollspelare under en Cup.

Vi tänker att det finns potentiallt att ta in sponsorer på detta Cup-kit.

Så om ni har ett företag eller jobbar på ett företag som kan tänka sig att sätta sin logga på diverse produkter så hör av er!

Vi tänker produkter som tex:

Regnjacka

Cuptröja

Cup T-shirt

Ryggsäck

Travelbag

Handduk

Vattenflaska

Fotbollsskorväska

Schampoo

mm.

 

Kontakta Anders Lindeborg ifall ni kan sponsra eller har några idér på produkter som kan ingå i ett sådant kit.

 

Föräldrarmöte:

I skrivande stund, med ett snart borttagande av restriktioner, ser det ljust ut för samlingar och att vi kan hålla ett fysiskt förädrarmöte uppe i klubbhuset.

Vi kommer kalla till detta möte, troligtvis under träningstid när era spelare redan är på plan.

Vi försöka även få till mötet digitalt för de som inte kan närvara i person.

 

Föräldrargruppen:

Vi har ju en föräldrargrupp i världsklass som är en viktig del av laget och driver och ordnar med allt som inte händer på plan.

Vill man vara med i denna grupp så kontakta någon av ledarna eller någon av medlemmarna i föräldrargruppen.

 

Ni som inte hittat in i vår vår grupp på facebook hojta till så löser vi det.

 

/ Tack

Ledarna

 

Anders Lindeborg           

Charlotte Nordgren        

Christian Osberg              

David Mattsson

Emma Zetterman            

Henrik Svensson             

Lina Alfredsson

Louise Petterström        

Marcus Lindqvist             

Niklas Glamheden          

Sara Wiberg Pettersson

Emil Engvall

Knalleland Borås Arena Cup 2021 info
2021-10-07 14:06

Här kommer lite mer info för er föräldrar och spelare till cupen som spelas på Söndagen den 10:e Oktober.

 

Parkering:
Det finns 2500 gratis parkeringsplatser i knalleland inom gångavstånd från arenaområdet. Du hittar dem i denna Parkeringskarta.

 

Publik och läktare:
På Borås Arena och Ryavallen finns det läktare (med tak) som vi hänvisar publiken till. Uppgång till läktarna görs jämte kiosken. På Borås Arena 2 får man stå längs med närmsta långsidan (där kiosken finns). Det går även att stå längs med Ryavallen, dock inte mellan planerna och undvik att stå på gräset så långt det är möjligt.

 

Kiosker:
Vår stora kiosk ligger mellan Borås Arena och Ryavallen, direkt när man kommer in på arenaområdet från Tennishallen, Sjuhäradshallen och Ålgårdsvägen. Här har vi hamburgare, korv med bröd, mackor, kaffe, dricka samt annat smått och gott. På Borås Arena 2 finns en mindre kiosk där vi har mackor, kaffe, dricka samt smått och gott, dock inte hamburgare eller korv med bröd.

 

Plankarta:

se bild

 

Spelschema:

Spelschema Söndag P12

 
Våra huvudpartners
Vi samverkar med