SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Landvetter IS
0 - 0
KF Velebit
Landvetter IS0 - 0KF Velebit

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 04 juni, 19:00
Plats:Landvetter IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000089052
Samling:18:00
Mållös premiär i solskenet
2021-06-07 10:02

Landvetter IS kryssade i seriepremiären mot KF Velebit. Matchen präglades av typiska premiärnerver, där det lilla extra som ibland behövs för att vinna jämna matcher, saknades. Vi tar med oss poängen och glädjen över att äntligen vara igång. 

Äntligen var det dags att äntra planen och ta sig an första matchen i division III mellersta götaland. På andra sidan väntade KF Velebit. Nykomlingar i årets division III, men som vi känner väl sedan tidigare då vi haft tuffa matcher genom åren - framförallt i toppen av division 4.


Historiskt sett har matcherna med Velebit varit stängda och målfattiga.Något som skulle bli verkligt även denna gång. 0–0, där de riktigt heta chanserna saknades. 


Landvetter försökte vara drivande i matchen genom att vara bollförande, men hotade lite för sällan bakom Velebits backlinje. Det var inte förrän i andra halvlek som djupledsspelet var mer synligt och då fanns det trots allt embyron till målchanser. 

Velebit valde att spela discplinerat, ta det lugnt vid avblåsningar och få ner tempot i sommarvärmen på Landvetter IP. Ett drag som visade sig vara lyckosamt, då LIS gick in i fällan och en viss frustration syntes. 

Det var åtta månader sen killarna spelade 90 minuter. Många av killarna spelade dessutom match för första gången med varandra. Vi tar med oss det positiva från matchen. Att vi äntligen är igång med seriespel, det såg helt okej ut i andra halvlek och att vi hade ett fantastiskt matcharrangemang på ett soligt Landvetter IP. 

Stort tack till alla idella krafter, publik och övriga gäster för ett trevligt arrangemang. 
Så kul att vara igång! 


På fredag (11 juni) väntar IK Kongahälla på bortaplan för LIS.

 

Startelvan  (4-2-3-1)
Axel Wibrån
Hampus Holmgren Christoffer Randsalu Milton Säll-Magnusson, Noah Säll-Magnusson
Patrik Wallin, Victor Sköld, 
Lucas Moberg (45), Ahmed Hussain (67), Albin Gustavsson
Tom Engvall

Ersättare: Eric Uhrlander, Felix Vincenze (45), Omar Conteh (45), Edwin Mahisa, Alexander Bengtson, Efe Yildirim (67)

 

Gula kort: Hampus, Victor, Ahmed

Matchens lirare i Landvetter IS som valdes av matchvärd Sun-Flex: Hampus Holmgren

 

 

 


<< Tillbaka

 
 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med