SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Landvetter IS (D2H)
0 - 0
Ahlafors IF (D2H)
Landvetter IS (D2H)0 - 0Ahlafors IF (D2H)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 februari, 13:00
Plats:Landvetter IP B-plan
Tävling:
Matchnummer: 060907026
Samling:12:00
Mållöst i första träningsmatchen
2022-02-14 09:25

Landvetter IS tog emot Ahlafors IF på lördagseftermiddagen på ett kylslaget Landvetter IP. Gästerna, som ifjol slutade 5a i Division 2 Norra Götaland, blev en bra värdemätare för LIS. Hemmalaget, med en hel del nya ansikten som visade upp sig för första gången stod emot bra mot ett tungt och rutinerat Ahlafors. 

Många bra saker fanns att ta med sig från lördagens träningsmatch. Fortsatt en hel del borta pga sjukdomar och skador gjorde att Morgan och Hans fick kasta om i startelvan så sent som in på matchdag. 

Detta resulterade i att vi fick se ett par provspelare i LIS återigen visa upp sig för våra hemmasupportrar och många av dessa gav positiva svar. Håll utkik i veckan, för det väntas bli några presenationer av just dessa nya ansikten. 

Ahlafors IF hade under stora delar av matchen ett övertag i bollinnehavet, men LIS låg bra i försvarsspelet och tillät inte Ahlafors IF komma till några heta lägen. Faktum är att de allra två hetaste lägen Ahlafors IF skapade, var i matchens slutskede, där Eric gjorde en fin räddning längs backen, samt att gästerna gjorde ett offisde-mål. 

LIS å andra sidan, hade under några perioder, även dom ett övertag och var framförallt väldigt vassa i omställningarna. Vi hade ett par klara lägen som kunde resulterat i mål, men skärpan i avsluten fanns inte denna gång. 

Nu på lördag får Landvetter IS en riktig tuff värdemätare när Jönköping Södra (Superettan) har bjudit upp oss för en träningsmatch. 

Vi åker till Jönköping med stor trupp och försöker lufta så många möjligt, där fokuset under denna match högst troligen blir försvarsspel och spelet utan boll. 

Väl två dagar senare får vi ytterligare ett superettanmotstånd. Då kommer Örgryte IS till Landvetter IP för träningsmatch på måndagskvällen. 

En mycket rolig och spännande vecka har vi att se framemot med andra ord! << Tillbaka

 
 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med