SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Landvetter IS (D2H)
3 - 1
Assyriska BK (D2H)
Landvetter IS (D2H)3 - 1Assyriska BK (D2H)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 mars, 13:00
Plats:Landvetter IP B-plan
Tävling:
Matchnummer: 060907029
Samling:12:00
Seger i träningsmatchen mot Assyriska BK
2022-03-21 09:12

Efter underläge 0–1 i paus samlade LIS energi och kraft och vände på steken i den andra halvlek med tre mål sista halvtimman. Gustav Hedlund, behövde bara två minuter på sig att presentera sig för hemmapubliken när han kvitterade snyggt efter dryga timmens spel. Övriga två mål stod William Andersson för. 

 

Vi börjar närma oss seriepremiären i division 2 och skarpt läge. Truppen börjar mobiliseras och vi känner att steg framåt tas i utvecklingen varje dag. Under lördagen dök en nybliven seriekollega upp till Landvetter IP och gav killarna en adekvat värdemätare inför årets serie. 

 

Dessutom fann vi Christoffer Randsalu hos gästerna, som vi hade hos oss ifjol men som nu tillhör Assyriska BK. Nummer 9 och en högerbacksroll har han lyckats deala till sig, det får man ändå säga är imponerande av Coffe :) 

Landvetter IS kom med en stor trupp där samtliga fick speltid undantag Eric Uhrlander, som för första gången denna försäsongen fick sitta vid sidan, då Axel Wibrån kunde göra årsdebut mellan stolparna.  Även Albin Gustavsson och Omar Conteh fanns med för första gången i år och fick speltid

 

Assyriska BK tog ledningen fem minuter innan pausvilan efter att första halvlek präglats av ett jämnt fördelat bollinnehav där gästerna hade ett litet övertag. 

 

Till den andra halvkeken ändrade matchbilden skepnad och LIS började ta över alltmer. Gästerna blev tillbakapressade och LIS fick äga bollinnehavet. Dante Scolieri och Gustav Hedlund kom in på mitten och bidrog med energi som fick övriga spelare att lyfta sig och hitta mer ytor. Detta bäddade för flertalet farliga lägen som tillslut kunde förvaltas av Gustav Hedlund som snyggt tofflade in en vänsterdoja i bortre hörnet. 

Efteråt fick William Andersson hitta nätet för första gången på hemmaplan efter att han fått en utspark serverat till sig av Wibrån. I löpduell med Coffe kunde William springa sig fri och sätta behärskat 2–1. 

LIS fortsatte mala på och skapade chanser för ytterligare ett mål och till slut kom även 3–1 med dryga fem minuter kvar. Noah Säll-Magnusson snappade upp en retur som Hedlund puttat i stolpen och tryckte in den centralt i mitten på William Anderssons fot som behärskat dunkade in bollen i mål. 

 

3–1 och seger mot en seriekollega bådar gott inför framtiden och något som A-laget nu bygger vidare på och tar med sig när man ska samla trupperna och få ett par dagar tillsammans på den spanska solkusten.

 

Sedan är det skarpt läge och seriepremiär hemma mot fjolårets antagonist, Tölö IF. 

Det blir skoj! << Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 15/6 13:00
4 - 1  
Sön 9/6 14:00
1 - 1  
Tis 4/6 19:00
0 - 4  
Fre 31/5 19:00
2 - 2  
Sön 26/5 16:00
3 - 2  
Lör 18/5 12:00
5 - 1  
 
 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med