SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Husqvarna FF
6 - 0
Landvetter IS
Husqvarna FF6 - 0Landvetter IS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 15 april, 14:00
Plats:Jordbrovallen 1
Tävling:
Matchnummer: 000026016
Samling:13:00
LIS åkte på en påsksmäll i Jönköping
2022-04-19 09:03

Landvetter IS åkte på sin största förlust på över sex år när man förlorade med 6–0 mot Husqvarna FF på långfredagen. 2–0 i paus blev 3–0 med halvtimman kvar. Därefter gjorde hemmalaget tre snabba mål under matchens sista fem minuter.

Undertecknad var inte på plats och har heller inte haft någon möjlighet att se matchen i efterhand. Men av det som berättades från vittnen på plats så fanns det ungefär följande att säga.

"Vi var bra med i den första halvleken och har ett par bra halvlägen. Husqvarna gör mål efter fasta situationer, varav det andra målet sker i första halvlekens sista sekund som blir mentalt tufft att med sig in i paus". I andra halvlek är vi numret mindre än Husqvarna och vi blir rejält tillbakapressade. Efter 3–0 görs en hel del byten och vi försöker egentligen bara spela av matchen. Dessvärre gör hemmalaget och mycket tack vare deras duktiga ytter, tre mål sista fem minuterna, vilket såklart är oacceptabelt" 

"Husqvarna är ett lag för toppen och vi får glömma denna match och ta nya tag på fredag. Då ska Torslanda IK få sota för denna förlusten och vi hoppas att publiken kommer och stöttar oss mot tre poäng" << Tillbaka

 
 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med