SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Assyriska BK
2 - 0
Landvetter IS
Assyriska BK2 - 0Landvetter IS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 26 augusti, 19:00
Plats:Ruddalen 2 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 000026129
Samling:18:00
Tung förlust mot Assyriska BK
2022-08-29 14:39

Det går fortsatt tungt för Landvetter IS i division 2 västra götaland. Ny förlust inkasserades i fredags mot jumbon, Assyriska BK. Nu gäller det verkligen att kraftsamla, ta fram ännu mer hjärta och kriga för varje milimeter där ute. Ingenting kommer gratis i den här serien.

LIS åkte till Ruddalen med stora förhoppningar om att släcka Assyriskas sista hopp om överlevnad i division 2 och samtidigt ta ett stadigt skutt mot säkrat kontrakt. Inget av dessa önskemål infriades och istället bjöd Landvetter in sig själva i kampen om överlevnad, samtidigt som Assyriska BK fick energi för framtiden genom en efterlängtad trepoängare. 

 

Det var dessvärre inte mycket som fungerade på Ruddalens reservplan i fredags. LIS stod inte riktigt att känna igen och vi saknade både glöd, fantasi och kreativiet i vårt anfallsspel. Försvarsspelet var inte dåligt, vi hade god kontroll på hemmalaget i den första akten, men i den andra akten öppnade spelet upp sig och där var hemmalaget smartare och mer cyniska. Detta ledde till att hemmalaget tog ledningen med ca fem minuter kvar att spela och LIS kunde inte resa sig. 

 

Det fanns några bra perioder i matchen, som man kan ta med sig, men i övrigt är det egentligen bara att släppa och nu fokusera på en ännu mer viktig batalj. Laget från shoppingstaden kommer hit och dom har nu också fått halmstrån att greppa då de besegrade Tölö i helgen. 


Vi hoppas att vi får bra stöd på fredag hemma mot Ullareds IK. Killarna behöver det nu. De behöver höra er från sidan, vi är övertygade om att vi löser tre poäng på fredag. Killarna är så värda detta nu efter (undantag i fredags) fina prestationer som borde ha renderat i fler mål och poäng. 

 

Vi välkomnar Ullareds IK och publik till Landvetter IP på fredag. Notera matchtiden (20.00)

Ett riktigt härligt fredagsmöte i sensommarmörkret uppe på Landvetter IP. Det blir härligt det! << Tillbaka

 
 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med