SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Nu startar vi upp våren 2023 för våra pojkar födda 2012
2023-03-03 19:48

Välkommen till vårsäsongen 2023!


Vi ledare hälsar er alla välkommna till en ny säsong för våra härliga 2012-killar. Träningarna är redan i full gång. Nytt för i år är att vi har tre träningstillfällen per vecka;

Tisdagar kl 17-18,30 på A-plan

Onsdagar kl 17-18,30 på A-plan

Söndagar kl 9,30-11 på B-plan

 

I skrivande stund har vi 53 registrerade spelare. 

 

Ledare
I samband med uppstarten hälsar vi Jonas Olofsson och Håkan Linde-Nilsson välkomna som nya ledare för truppen. Jonas och Håkan ersätter Niklas och Henrik som tidigare utgjort en del av ledargruppen.

En närmre presentation av oss ledare kommer ut på sociala medier under våren.

 

Seriespel, matcher och cuper
Likt förra året kommer vi även under 2023 att fortsätta med spelformen liten 7 mot 7. Seriespelet närmar sig och vi planerar att delta med fyra fasta lag där man har samma spelare och ledare genom hela serien. Mer information om detta kommer framöver.

Efter 2022 års lyckade säsong med ett gemensamt seriespel tillsammans med pojkar 2011 har vi valt att fortsätta med upplägget även under 2023 för de spelare som anses vara i behov av extra utmaningar i sin utveckling. Detta seriespel kommer löpa parallellt med det vanliga seriespelet och tanken är att skapa större gemenskap inom klubben årskullarna emellan. 

 

Träningsmatcher sker i den mån vi hittar lämpliga lag att möta. Kontakt sker löpande med diverse olika lag och vi har redan lyckats få till några matcher trots tidig uppstart. Härligt att se att fler är spelsugna!

 

Då Ulvacupen 2022 visade sig vara en mycket uppskattad tillställning har vi valt att även i år anmäla oss och vi siktar på att bli fem lag. Cupen går av stapeln helgen vecka 24 och precis som förra året gissar vi på att det är lämpligt att sikta på att vara på plats redan under fredagen. Tänk på att vara ute i god tid för att boka boende till er anhöriga! Mer information kommer givetvis längre fram.

 

Lagföräldrar
P12 har förmånen att ha fantastiska lagföräldrar som pysslar med roliga grejer som sker utanför planen. Det kan vara allt från att fixa namnade ryggsäckar, bidra med korvgrillning vid en övernattning till att ordna med en fika i klubbhuset i samband med en träning. Ett stort tack till er - ni är guld värda både för oss ledare och våra spelare och bidrar till en härlig gemenskap även utanför planen!


De som för tillfället utgör vår föräldragrupp är Malin Larsson och Love Westman. Vi ger våra varmaste tack till Jenny Leion som gjort ett imponerande arbete tillsammans med Malin och Love men som nu väljer att lämna i samband med att hennes son väljer andra fritidsaktiviteter.

 

Vi önskar därför utöka föräldragruppen med ytterligare en eller flera personer. Man förväntas inte ha några fotbollskunskaper, det räcker att man är go och glad och tycker det är roligt att förgylla spelarnas fotbollstillvaro med det där lilla extra. En kanelbulle efter en träning tex - vi lovar, ni kommer bli populära både hos ledare och spelare!

 

Sociala medier och informationsspridning
Den mest aktiva kanalen för information är vår facebookgrupp som heter Landvetter IS P12. Här lämnas laguppställningar, information om tillställningar etc. Det dyker även upp en och annan bild från våra träningar och matcher. Alla föräldrar som har en spelare i P12 är välkomna att söka.

 

Vi jobbar även på vårt instagramkonto som heter landvetteris_p12. Här är målsättningen att dela med oss av diverse foton och filmklipp från olika typer av sammanhang där vi känner att det finns en glädje vi vill dela med er. Kanske spelarna själva har ett instagramkonto? Då är det perfekt att gå med i gruppen och ta del av det som läggs ut! Om man någon gång är bortrest eller av annan orsak inte deltar i något sammanhang så hoppas vi man kan känna sig delaktig ändå genom denna kanal. Dessutom - hur roligt är det inte med en bilddagbok som man kan bläddra i och minnas roliga stunder? Se till att gå med i gruppen och tveka inte på att bjuda in farmor, kusinen och bästa vännen också. Det finns nog många därute som inte vill missa våra stjärnor!

 

Finns frågor eller funderingar - vi ledare finns här och det går bra att kontakta någon av oss oavsett vad ni har på hjärtat.

Vi hoppas ni är lika taggade som vi på att dra igång säsongen!

 

Bästa hälsningar från ledarna

Anders Lindeborg

Charlotte Nordgren
Christian Osberg

David Mattsson
Emil Engvall

Emma Zetterman
Håkan Linde-Nilsson
Jonas Olofsson

Lina Alfredsson
Louise Petterström
Marcus Lindqvist
Sara Pettersson

 
Våra huvudpartners
Vi samverkar med