SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottsällskap
Glädje. Respekt. Engagemang.

Knalleland Borås Arena Cup 2021 info
2021-10-07 14:06

Här kommer lite mer info för er föräldrar och spelare till cupen som spelas på Söndagen den 10:e Oktober.

 

Parkering:
Det finns 2500 gratis parkeringsplatser i knalleland inom gångavstånd från arenaområdet. Du hittar dem i denna Parkeringskarta.

 

Publik och läktare:
På Borås Arena och Ryavallen finns det läktare (med tak) som vi hänvisar publiken till. Uppgång till läktarna görs jämte kiosken. På Borås Arena 2 får man stå längs med närmsta långsidan (där kiosken finns). Det går även att stå längs med Ryavallen, dock inte mellan planerna och undvik att stå på gräset så långt det är möjligt.

 

Kiosker:
Vår stora kiosk ligger mellan Borås Arena och Ryavallen, direkt när man kommer in på arenaområdet från Tennishallen, Sjuhäradshallen och Ålgårdsvägen. Här har vi hamburgare, korv med bröd, mackor, kaffe, dricka samt annat smått och gott. På Borås Arena 2 finns en mindre kiosk där vi har mackor, kaffe, dricka samt smått och gott, dock inte hamburgare eller korv med bröd.

 

Plankarta:

se bild

 

Spelschema:

Spelschema Söndag P12

 
Våra huvudpartners
Vi samverkar med