Tävling:
Matchnummer: 000860013
Lidköping ett nummer för stort
2021-11-15 10:56

Tredje matchen för LIS Futsal. Denna match skulle även visa sig bli säsongens tuffaste. FC Lidköping, med många spelare från gamla Vänersborgs FK, ökade takten i den andra halvleken och sprang iväg och vann matchen 10–5.

LIS började dock matchen väldigt lovande och hade 3–2 ett bra tag in i den första perioden. Lidköping, som kom med en stor trupp och många ledare/supportrar till matchen, började bita sig in i matchen och hann både kvittera och ta ledningen innan pausvilan.

De gjorde dessutom 5–3 med nio sekunder kvar av den första akten och därmed blev uppförsbacken ännu brantare för de gröna.

I den andra akten svarade LIS för några individuella misstag som blev kostsamma. Samtidigt som Lidköping visade klass och bjöd på några riktigt fina mål. Matchen slutade till slut 10–5 efter att LIS satsat allt framåt i form av jokerspel och därmed öppnat upp målet för två enkla mål till för Lidköping.

Jimmy Johansson stod för två kassar för LIS idag.