SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottsällskap
Glädje. Respekt. Engagemang.

Bortaturné i helgen
2021-11-24 15:54

Landvetter IS Futsal har ett hektiskt schema framöver. I helgen spelar man dubbla matcher - bägge på bortaplan. På lördag åker laget ner till Malmö för match mot FC Rosengård. På söndag beger man sig till Prioritet Serneke Arena för match mot nykomlingarna, Sandarna BK. 

Laget tog sin första seger senast mot Färgelanda och har nu fyra poäng ner till just nämnda Färgelanda som innehar jumboplatsen. Serien håller på att forma sig där det ser ut som att Lidköping United och FC Rosengård blir de två lagen som kommer att slåss om seriesegern och platsen i SFL. 

Övriga lag får tampas i mitten och att försöka säkra så många poäng som möjligt och undvika sistaplatsen som innebär nedflytt till division 2. 

FC Rosengård på lördag blir en tuff historia, då de har serieledningen just nu och så sent som för tre veckor sedan besegrade oss här i Landvetter (4–2). 

På söndag, så får vi hoppas att killarna har vilat upp sig och är fräscha nog att kunna besegra Sandarna BK.

 

En vinst denna helgen av två matcher skulle innebära arbetsro och självförtroende till vinterns fortsättning.

 

Kom gärna och titta på killarna till helgen. Åtminstone i "PSA" på söndag när det vankas derby mot Sandarna BK. 


 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med