SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Äntligen uppstart Pojkar 2017, söndag 30 april
2023-03-24 15:25

Som ni har väntat!

Söndag den 30e april kl 10:30-11:30 sker första träningen för killar födda 2017.

 

De första veckorna kommer barnen få prova på under ledning av våra herrjuniorer som håller i träningarna och Fotbollsutvecklare Sebastian Olausson som ansvarar för upplägget. Efter 5-6 veckor kommer en ledargrupp med intresserade föräldrar kommer ta över träningarna. Vill ni vara med i ledargruppen så får man gärna höra av sig under uppstartsveckorna. Mer info om detta kommer i samband med uppstart och på föräldramötet.

För killarna gäller kläder efter väder, har man inte fotbollskor så går det minst lika bra med vanliga gymnastikskor. Vill man fortsätta efter "prova-på" så behöver man ha benskydd. Benskydd är obligatorisk att använda på träning och match, men under prova-på perioden så kommer vi undvika spel där det finns risk för tacklingar ed. så länge inte alla har benskydd.

 

För föräldrar gäller även kläder efter väder då ni förväntas stanna kvar hela träningen, titta på era barn och finnas till hands vid behov. Caféet kommer vara öppet så ni kan få en varm kopp förmiddagskaffe eller annat på läktaren i samband med träningen.

 

Kostnad: Det är helt gratis att vara med under de första veckorna. Vill man fortsätta att spela fotboll så betalar man medlems- och träningsavgift som övriga medlemmar. Medlemsavgift 400 kr och träningsavgift för kullen 2017 under 2023 är 350 kr.  

 

Under maj månad kommer det hållas föräldrarmöte i Klubbhuset i samband med träningen. 

 

Vet du redan nu att ditt barn vill börja spela och kommer att dyka upp, kan ni med fördel anmäla ert barn här:

Börja spela hos oss? 

 

Man behöver inte ha speciella kläder för att träna fotboll hos oss, men om man vill köpa träningskläder så finns vår Klubbshop här:

https://klubbhuset.com/sv-se/foreningarklubbshop/landvetter-is/?page=1 

 

Vi ses den 30 april på Landvetter IP!

 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med