SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

Vårens härligaste äventyr, fotboll för killar födda 2018
2024-03-14 16:06

Söndag 28 april kl 10:30-11:30 välkomnar vi alla killar i Landvetter som är födda 2018 till att prova på fotboll. 

 

Det kommer vara mycket lek med boll dessa första fotbollsträningar i livet. Träningarna leds av föreningens juniorspelare som har erfarenhet som ledare på sommarens fotbollsskola och många var med även förra året när kullen födda 2017 startade upp.

 

Anmälan

Anmälning av barnet till föreningen gör ni här:

 

Anmälan av spelare till Landvetter IS.

 

Under prova-på perioden fram till sommarlovet är det inga krav om att meddela närvaro innan träning, det är bara att komma och vara med.

 

Kostnad

Att vara med är gratis under prova-på perioden som pågår fram till sommarlovet.

 

 

Utrustning

Gärna fotbollsskor, men inget krav. Vi har i Klubbhusets entré en liten bruktshop där man kan köpa begagnade fotbollsskor. Skorna är märkta med pris och Swishnummer till den som säljer. Omärkta skor är skänkta till föreningen och man swishar 50:- kr till föreningens Swishnummer (information om detta står bredvid skorna).

Om man vill köpa något så är benskydd det viktigaste.

I övrigt kläder man kan röra sig i.

 

Föräldrar

Ni är välkomna att närvara under hela träningen, caféet kommer hållas öppet för er och ni kan sitta ner på läktaren och följa träningen därifrån.

Föräldramöte kommer vi ha söndag den 26 maj i samband med träningen. Då kan det vara bra att förklara för barnen att ni kommer gå in och ni får gärna gå in i Klubbhuset med barnen innan så de vet var ni befinner er.

 

Ledare/tränare/föräldragrupp

För att laget ska fungera bra så behöver vi som i alla våra lag engagerade tränare, som består av föräldrar. I vår förening har vi turen att ha många bra ledare och vi är helt säkra på att vi även kommer få det i P2018. Vi eftersträvar en jämn fördelning mellan män och kvinnor i ledargruppen. Föreningen kommer stå för skälig utbildning av ledarna så tveka inte att anmäla er som ledare. En rolig tid väntar er tillsammans med barnen.

 

Varje lag har nytta av att ha en föräldragrupp som ansvarar för aktiviteter kring laget; som avslutningar, försäljningar av lotter, lagaktiviteter mm.

 

Juniorerna kommer leda träningarna fram till och med 2 juni, därefter är tanken att föräldraledarna tar över träningarna.

 

Vet du redan nu att du vill vara ledare eller engagera dig i föräldragruppen så anmäl dig nedan:

 

Jag vill engagera mig i P2018!

 

Välkomna till Landvetter IS!

 

 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med