SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Landvetter Idrottssällskap
Glädje - Respekt - Engagemang

P19s ledartrojka
2024-02-27 15:47

Förra året så kvalifiserade juniorerna sig för spel i en högre division i år. Serien de kommer delta i är P19 regional division 1. Något som medför att de får möta lag från andra delar av regionen såsom Stenungsunds IF, IK Oddevold, IFK Skövde, FC Trollhättan mfl. Från Göteborg är det enbart Torslanda IK och Götaholms BK de möter i serien.

 

Eldar Razanica har varit i Landvetter de senaste säsongerna, där ha först var assisterande tränare för juniorerna. Förra året klev han in och tog huvudtränarrollen för första gången. Vilket vi måste säga gick bra det är något som både föreningen och han själv är nöjd med att fortsätta med. Han har under fjolårsäsongen genomgått flera tränarutbildningar; UEFA B i Sverige och en coachutbildning hos Dinamo Zagreb i Kroatien.

 

 

Med sig på laget har han i år två för Landvetter IS nya förmågor, Sanmir Omerovic och Samir Abaz. Alla tre känner varanda sedan många år tillbaka och ser fram emot att jobba ihop. 

 

Sanmir Omerovic från Rävlanda har stor erfarenhet av träning och då speciellt mental träning. Hans huvudfokus P19 är att göra individen stark och förbereda för seniorspel något som kommer längre fram för killarna.

 

Den tredje ledaren är Samir Abaz som har varit ledare i både Sävedalens IF och GAIS akademi där han var fram till i år. Samir hade tänkt ta en paus från ledar- och tränarroller. Men Samir är Eldars morbror och vi som känner Eldar vet att han inte ger sig innan han får som han vill. Så efter en intensiv övertalningskampanj så finns numer Samir på plats i Landvetter IS och på Landvetter IP.

 

Vi är mycket nöjda med att ha så bra ledare för våra äldsta ungdomsspelare, säger föreningens Sportchef Morgan Johansson. 

 

Kom gärna upp till Landvetter IP och heja på P19 under året, så får ni även se ledarna i aktion på sidlinjen.


Nyhetsarkiv
P19 - Årets lagbild2024-04-17 09:34
Vinst i seriepremiären!2024-04-15 13:37
P19s ledartrojka2024-02-27 15:47
Reportage - LIS U192022-03-13 18:41
Välkommen, Mustafa!2021-02-05 09:26
 
Våra huvudpartners
Våra samarbetspartners
Vi samverkar med