Samling:14:00
Förlust i seriepremiären
2021-05-17 11:39

Näsets SK gick segrande ur seriepremiären i Junior Klass 2a.

Det var en underhållande seriepremiär som direkt bjöd på nerver som man saknat och längtat efter. Landvetter IS kom tillbaka starkt efter att ha legat under tidigt med 2–0. Anton Ekenvi och Eric Schelin nätade och vi gick till pausvila med 2–2.

Den andra halvleken präglades av mycket kampmoment och ett spel som dessvärre hackade i stora delar. Näsets SK gjorde fint 3–2 med 20 minuter kvar. Återigen samlade LIS mod och visade på lagmoral när man kvitterade med endast fem minuter kvar via Henning.

Dessvärre blev detta inte matchens sista mål, då Näsets SK höll sig framme på en fast situation och med hjälp av LIS-spelare fick bollen in i nät.

Snöpligt slut på matchen, där minst en poäng hade varit fint att ta med sig hem.